Güncelleme işlemi 1 dk bile sürmez
Düşük model işlemci takıp güncelleme yapmak en fazla 15 dk(benim için).
Hocam o sizin için, bu vatan çalışanları heralde stajyer falanmış, PC'yi sağ salim alırsak iyi. Bu arada önerdiğiniz sistemi aldım. Sadece kasayı değiştirdim.Güncelleme işlemi 1 dk bile sürmezDüşük model işlemci takıp güncelleme yapmak en fazla 15 dk(benim için).
Cooler Master Storm Sniper gözüme çok hoş geldiVatan çalışanları genellememek lazım. Ancak bilmeyen de olabiliyor.
Kasa değişik olması sorun değil güç kaynağı sağlam ve yeterli olsun benim için sorun yok. Ben önceki kasada onu seçmiştiniz, aynısını ekleyeyim sonra sorun çıkmasın dedim. Gözükünüze hangisi hoş geliyorsa istediğinizi seçebilirdiniz![]()
Evet onu harici olarak aldım. Zalman 80 plus.Evet o da güzel, ancak PSU'yu göremedim. 600W harici olark mı aldınız?
Şu bilgisayarda bir açılsın, iki render alayım başka da birşey istemiyorumHmm, Zalman pek hoşuma gitmeyen markalardan ancak çalıştırıyorsa sorun yok. Masraf olmasın diye harici PSU önermemiştim bütçe yetti ise sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.