Alındı: 3000TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar merhaba, sistemi bugün aldım fakat pc bağlantılarını yaptıktan sonra hiçbir şekilde monitörden sinyal alamıyorum ve bios ekranını da göremiyorum, sizce sorun nedir ? Eski monitörde de denedim fakat görüntü gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
:) Konu yoğunluğunda aklıma gelmişti söyleyecektim ama arada kaynamış. Bios güncellenmesi için Vatan'a söylemen gerekirdi. Bios'u güncelleyebilirsen açılacaktır. Eğer güncelleyemiyorsan Vatan'a sistemi götür ve düşük model işlemci takıp güncel sürüme yükseltebilirsin. Eğer sana başka anakart veya İşlemci önerirlerse değiştirme forumda bir kişiye daha aynı şekilde oldu ve anakartını değiştirmişler.
Yapamıyorlarsa başka Vatan servisine götür.

Başka kablo ile denediniz mi?
Eski bilgisayarımın monitörü ve kablosu ile de denedim ama olmadı.

:) Konu yoğunluğunda aklıma gelmişti söyleyecektim ama arada kaynamış. Bios güncellenmesi için Vatan'a söylemen gerekirdi. Bios'u güncelleyebilirsen açılacaktır. Eğer güncelleyemiyorsan Vatan'a sistemi götür ve düşük model işlemci takıp güncel sürüme yükseltebilirsin. Eğer sana başka anakart veya İşlemci önerirlerse değiştirme forumda bir kişiye daha aynı şekilde oldu ve anakartını değiştirmişler.
Yapamıyorlarsa başka Vatan servisine götür.

Bu işlemi kendileri biz söylemeden yapmaları gerekmiyor mu ? Birde bu kişiler PC'yi kurup monitöre bağlayıp test etmiyorlar mı ?

Benim bildiğim Vatan yetkililerinin BIOS güncellemesini yapması gerek. Bileşenleri takıp "hazır" diyen bir yetkili görmedim hiç. Montajdan sonra bir monitöre bağlayıp update'ları yapıyorlar.

Montaj için Vatan'a sözlü veya yazılı söylemedikçe yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Yani sistemi orada toplamalarını ve kontrolünü şeklinde söylemezsen parça olarak göndermeleri lazım size.

Şimdi ben bu PC'yi yarın götürsem hemen yaparlarmı ? Benim tek istediğim prizleri takıp PC'yi çalıştırmaktı bunuda çok gördüler sağ olsun vatan çalışanları, sinyal bile alamadığım bir sistem göndermişler. Hocam sizin önerdiğiniz bir şey var mı, yarın gidip ne söylemeliyim bunlara ?

Benim bildiğim Vatan yetkililerinin BIOS güncellemesini yapması gerek. Bileşenleri takıp "hazır" diyen bir yetkili görmedim hiç. Montajdan sonra bir monitöre bağlayıp update'ları yapıyorlar.

Bende bunu diyorum hocam işte bilen var bilmeyen var bu işlemleri. Herkes bios'u bilip özellikle vurgulayamaz ki güncelleyin bunu diye.

Söyleyeceğin tek şey, BIOS güncellemesini yapmaları. Bilgisayarını açamıyorsun sonuçta, onların yapması gerekli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı