3000TL'ye Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

EfekanEs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim ve arkadaşlarım. Bana vatandan 3000TL'yi geçmeyecek. (100TL bile geçse olmaz) 2900TL falan olabilir. Monitör dahil sağlam bir oyun bilgisayarı toplarsanız çok sevinirim.
Yarın almaya gideceğim sistemi.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2995 tl. Kesinlikle almanızı öneririm.

Screenshot_2014-12-27-20-31-32.png
Screenshot_2014-12-27-20-31-47.png

3000 TL'ye Amd işlemcili sistem alırsanız paranız boşa gitmiş demektir. Birde AMD sisteme en az Cooler Master T4 soğutucu gerekir. 98 tl daha ekleyin sisteme.

Ne alaka? AMD alanların parası neden boşa gitsin? @SypeR bile amd kullanıyor. Boşa mı kullanıyor yani? Bırakın bu işleri oyun bilgisayarında ekran kartını para yatıyoruz, işlemciye değil. Ayrıca arkadaş 2900TL olursa iyi olur demiş. Fan boyluk yapmayın.

Bende AMD istemiyordum ama arkadaş uğraşmış sağ olsun.
O zaman Intel istiyorum diye belirtin, şurada ciddiye alıp uğraşıyoruz.

Amd işlemci konusunda daha yeni sayılır Intel'e göre. AMD Intel farkını şöyle anlatayım. T50'nin işlemcisi Amd olsun iPhone 6'nın ki Intel olur. Amd f/p ürünleri üretiyor genellikle o yüzden 2250TL ve aşağısı sistemlere Amd öneriyorum. Üstüne Intel öneriyorum.

Amd işlemci konusunda daha yeni sayılır intele göre. Amd-İntel farkını şöyle anlatayım. T50 nin işlemcisi amd olsun iphone 6 nınki intel olur. Amd f/p ürünleri üretiyor genellike o yüzden 2250 tl ve aşşagı sistemlere amd öneriyorum. Üstüne intel öneriyorum.
Monitör dahil, bir sistem önerir misin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı