3008 mi, Qashqai mi?

• Konuyu başlatan S4F4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 8.035
Karoqta aklımızda var ancak 1.0 tsi motor yeterlimi ve yakıt değerleri nasıl bilginiz varsa belirtirseniz sevinirim.
Karoq'taki TSI motor 115 beygir ve 200 torka sahip. Çekişte asla sorun yapmaz. O motor yakıt olarak da dizel hariç alabileceğin en ekonomik benzinlilerdendir. Ben Karoq al derim, hatta olabilirse 1.6 TDI olsun. Aynı motoru biz kullanıyoruz, kesinlikle muazzam bir motor.

3008 derim. Tasarım konusunda mükemmel, hele ki iç tasarımda rakiplerinden çok iyi ayrılıyor. Yolda giderken kendine baktırıyor :) Motor ve şanzıman konusunda da oldukça iyi. Düşük yakıt tüketimi ve EAT8 tam otomatik olduğu için diğer çift kavramalılara oranla arıza verme oranı çok düşük. Qashqai de güzel araç fakat 3008'in kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten motor vb. parçalar Renault. Ona da bir fransız diyebiliriz.

Peugeot 3008 o parayı vereceğinize Tucson 1.6 dizel otm. alabilirsiniz.

3008 ile test sürüşü yapmanızı öneririm, eminim hoşunuza gidecektir. O sınıfta Tucsonlar da evet iyi fakat otomatik viteslerinde ısınma gibi problemleri var araştırdığınızda karşılarsınız. Qashqai ise sınıfında senelerdir kendini kanıtlamış bi model bunu kabul etmek gerekir, fakat sürüş zevki, iç malzeme kalitesi ve otomatik şanzıman sağlamlığı olarak 3008 çok daha üstündür.

Şu bir gerçek motor ve şanzıman konusunda japon markaları açık ara öndedir. 3008 bilmem ama eski modellerinde Peugeot şanzımanı en berbat arabaydı. Benim cevremde bulunan insanlar şanzıman ya da beyni yüzüne hep ellerinden çıkardılar. Yeni modellerini bilmiyorum ama ben alacak olsam Toyota ya da Honda tek geçerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı