300TL gamepad önerisi

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
FIFA ve hikayeli oyunları oynamak için arıyorum. Mümkünse DualShock tarzı çünkü hayatımda hiç Xbox kolu kullanmadım.

Bütçe: 300TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA ve hikayeli oyunları oynamak için arıyorum. Mümkünse DualShock tarzı çünkü hayatımda hiç Xbox kolu kullanmadım.

Hocam pc için bu fiyat bandındaki kollar iş görebilir evet fakat aceleye getirmek yerine bütçeyi biraz daha artırıp 1k gibi bir fiyata alıp tekrar dert etmemeyi düşünseniz?

PlayStation kolu bu.

Bu ürünü 1 yıl önce aldım. Ben PES ve Mortal Kombat oynarken kullanıyorum ve daha hiç sorun yaşamadım. Ek olarak titreşim özelliği de var. Ama bütçeniz artarsa daha iyi kollara yönelmeniz daha iyi olur.

Hocam 300 TL gibi bir bütçeye DualShock tarzı değil de Xbox tarzı önerebilirim. Xbox Gamepad ön yargılı yaklaşma bu türe emin ol DualShock'tan daha rahat.

Bu daha iyi gibi duruyor bunu alacak gibiyim.

PlayStation kolu bu.

Bu ürünü 1 yıl önce aldım. Ben pes ve Mortal Kombat oynarken kullanıyorum ve daha hiç sorun yaşamadım. Ek olarak titreşim özelliği de var. Ama bütçeniz artarsa daha iyi kollara yönelmeniz daha iyi olur.

Bu attığınız DualShock'ta güzel duruyor aslında bunu alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı