Bütçe yükseltebilirseniz SE-234'e de bakabilirsiniz.Hocam ileriye dönüklük açısından da kalite açısından da ben bu soğutucuya göre 100-150 lira ucuz montajı zor soğutucu alacağıma bunu almayı tercih ederim ve edeceğim. Size de aynısını öneriyorum.
Bütçe yükseltebilirseniz SE-234'e de bakabilirsiniz.Hocam ileriye dönüklük açısından da kalite açısından da ben bu soğutucuya göre 100-150 lira ucuz montajı zor soğutucu alacağıma bunu almayı tercih ederim ve edeceğim. Size de aynısını öneriyorum.
Bende de aynı işlemci var ne kadar düşüş yaşadınız hocam?Az da olsa ileriye dönüklük açısından idare eder. Isınan modeller var 3600-3500 gibi. 3500X kullanıyorum AC:Odyssey'de 80 dereceleri görünce stok fandan kurtulup SE-234 aldım.
Montajı henüz yapmadım dün geldi şuan bekliyor. Yakın zamanda komple kasa temizliğiyle birlikte takacağım. Ama internetten benchmarklara vs. bakabilirsin daha yüksek fiyatlı olan kule soğutuculara ve çoğu 240mm'lik sıvı soğutmalara yakın bir performansı var.Bende de aynı işlemci var ne kadar düşüş yaşadınız hocam?
Bütçe yükseltebilirseniz SE-234'e de bakabilirsiniz.
Tabi o da kafi yeter her türlü. Ben ileride işlemci değişirsem diye SE-234 tercih ettim ARGB de ayrı bir güzel durur kasamdaRBG olanı da çok dikkatimi çekti de o kadar bütçe ayırmayı düşünmüyorum. 300 civarı kafi gibi 3500X için.
40 lira lazım inşallah bir yerden bulabiliirmRBG olanı da çok dikkatimi çekti de. Hem RBG takıntım yok hem de o kadar bütçe ayırmayı düşünmüyorum. 300 civarı kafi gibi 3500X için.
40 lira lazım inşallah bir yerden bulabiliirm
![]()
ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 925,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı şekilde beyazıda 297 liraya gelebiliyor (galiba) şu an kontrol ediyorum o indirim şeysini
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.