300TL İ5-6500 ve RX480 Sisteme Güç Kaynağı Önerisi

Serkan37

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, kasama power almak istiyorum. Ben biraz bakındım Corsair VS650 serisinde çok sorun yaşıyan olmuş, aynı şekilde sorunsuz kullananlarda çok. Lakin bu bilgisayarda çok sorun yaşadığım için tedirginim biraz. Bütçem 300 TL. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben bunu düşünüyorum;
THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI

Sistemim;

• İşlemci: i5 6500
  • Anakart: ASUS Z170-K
  • Ekran Kartı: MSI RX480 8GB Gaming X
  • RAM: Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2666 MHz
  • SSD: Sandisk 128 GB
  • HDD: WD Caviar Blue 1TB
  • Kasa: Zalman R1

Son düzenleme:
Anakartı Z yonga setli almanıza gerek yok OC yapamayacağınız için. B150 alsanız oyun performansı adına bir şey kaybetmezsiniz. RAM' i 2133 MHz seçebilirsiniz, oyun performansına etkisi olmayacak. Anakart ve RAM frekansından artan para ile RAM' i 16 GB yapın, yeni oyunların çoğu için 8GB RAM yetmiyor. Güç kaynağı olarak Aercool kcas 80+ 600W veya Corsair VS 80+ 450W alabilirsiniz, fiyatları da çok uygun ve yeterli.

Anakartı Z yonga setli almanıza gerek yok OC yapamayacağınız için. B150 alsanız oyun performansı adına bir şey kaybetmezsiniz. RAM' i 2133 MHz seçebilirsiniz, oyun performansına etkisi olmayacak. Anakart ve RAM frekansından artan para ile RAM' i 16 GB yapın, yeni oyunların çoğu için 8GB RAM yetmiyor. Güç kaynağı olarak Aercool kcas 80+ 600W veya Corsair VS 80+ 450W alabilirsiniz, fiyatları da çok uygun ve yeterli.

Hocam pc toplamıyorum. Sadece bu sisteme power alıcam. Sistem zaten daha önceden toplanmıştı. Yanlış anlamışsınız sanırım. Ayrıca 450W'nin yeticeğine emin misiniz bu sisteme?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı