3060 Ti GDDR6X hala alınır mı?

İşi az biraz bilen adam ne kaynaklı bir sorun olduğunu bilir zaten. Ayrıca wattman dediğiniz hata amd ekran kartı ile özdeşleşmiş bir hata. Ramin sebep olduğu hataya wattman denmez.
Wattman ile ilgili bir sıkıntım olmadı ama AMD'ye kötü demek technopat'a bakarak veya benchmark testi izleyerek olacak iş değil. Tekrar diyorum en iyisi Nvidia ama AMD de kötü değil.

Zamanında 28 bin TL verdim. Sence 4090 alacak param yok muydu? Komiksin vallahi :)

Benmi komiğim yoksa psikolojik olarak rahatsız olduğun için eleştiriyi kaldıramayan senmi güldürme beni dostum ayrıca RTX 4090 hiçbir zaman 28 bin lira olmadı paranızın olmadığınıda buradan öğrenmiş olduk konuyu uzatmaya gerek yok.

Benmi komiğim yoksa psikolojik olarak rahatsız olduğun için eleştiriyi kaldıramayan senmi güldürme beni dostum ayrıca RTX 4090 hiçbir zaman 28 bin lira olmadı paranızın olmadığınıda buradan öğrenmiş olduk konuyu uzatmaya gerek yok.
4090 28 bin TL oldu diyen kim? Ekran kartı çıktığı gibi 28 bin TL verecek param varsa sizce 4090 alacak param yok mudur?

4090 28 bin TL oldu diyen kim? Ekran kartı çıktığı gibi 28 bin TL verecek param varsa sizce 4090 alacak param yok mudur?

Hala AMD'yi savunmaya devam ederek kendinizi konuya okuyanlara rezil ediyorsunuz farkında değilsiniz.

AMD kötü değil ama şanstır. Şans ile işi olan AMD alır. Şans ile işim olmaz.

Ağzınıza sağlık hocam.

AMD'ye kötü demenizi savunuyorum.

Kötü dostum bana iyi olduğunu kanıtla diyorum kanıtlayamıyorsun forum sakinlerinden 3 5 kişi getiriyorsun onlarda problem olmadığını iddia ediyorsunuz ve buna kanıt diyorsunuz net bir kanıt sunmadığınız sürece AMD kötüdür ekran kartı konusunda bahsediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı