3060 Ti ile maden önerisi

Melihyy1902

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bir süre sonra kendime 3060 Ti sistem dizeceğim. Günde en fazla 6 7 saat oyun oynayıp kalan vakitte mining yapmak istiyorum. Daha önceki laptopun GTX 950M bozulduğu için hiç yapmamıştım ve bu konuda bilgim yok. Bana önerebileceğiniz herhangi bir coin, maden uygulaması, cüzdan falan var mı? Böyle çok konu olduğunu biliyorum, yasak değilse bununla ilgili bir konu linki atarsanız da iyi olur.

1. eğer laptop alacaksan kesinlikle mining yapma.
2. 6-7 saat oyun oynayıp üstüne overclock yaparsan ekran katını çok yıpratırsın

1. Zaten 6 yıldır laptop vardı overclock bile yapmadım sistem toplayınca bu tür işlerle uğraşacağım.
2. Okul başlayınca okul ve uyku dışında 3 4 saatim anca kalıyor hafta sonları falan o kadar oyun oynayacağım.

Jelibon Coin kazandıracak diyorlar :D Onu kazabilirsiniz. Şaka tabii de gerçekten elektrik faturaları nedeniyle kimse elini kartlarına sürmüyor.

Elektrik faturası benim açımdan sıkıntı çıkmaz en kötü haftada bir falan yaparım zaten ciddi bir işe başlamam tek kartla.

Laptopla mining yaptığım zamanlar bataryayı öldürmemek adına soketini çıkarmıştım, sizin de böyle bir amacınız varsa çıkarın soketi ayrıca henüz almamışsınız sanırım, 15 gün sonra eth olayı yüksek ihtimalle bitiyor ondan sonra da kazacağınız coinden bir getiri beklemek tek kart için biraz abes olur. Zevkine kazacağım derseniz orası da ayrı ama bunun zevk neresinde onu da anlamak güç bana göre.

Laptopla mining yaptığım zamanlar bataryayı öldürmemek adına soketini çıkarmıştım, sizin de böyle bir amacınız varsa çıkarın soketi ayrıca henüz almamışsınız sanırım, 15 gün sonra eth olayı yüksek ihtimalle bitiyor ondan sonra da kazacağınız coinden bir getiri beklemek tek kart için biraz abes olur. Zevkine kazacağım derseniz orası da ayrı ama bunun zevk neresinde onu da anlamak güç bana göre.
Yok zaten laptop şu an elimde değil ben yeni bir masaüstü toplayınca yapmaktan bahsetmiştim. Zevkine kazarsam da oyun almak için falan kullanırım yani ciddi gelir için kullanmam. Zaten tek bir karttan bahsediyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı