3060 Ti stok ve fiyatları

Bütçenizi biraz daha arttırıp RX 6800 arayabilirsiniz. 1 hafta önce İncehesap Gaming gecesinde 5.999 TL indirmişti fiyatını.

AMD ekran kartlarına bir türlü ısınamadım fakat yorumunuz araştırmama neden olacak teşekkür ederim.
En azından ilkbahar sonuna kadar stok kıtlığı veya da fahiş fiyat politikasının devam edeceğini düşünüyorum.

Anladım yurtdışından arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre Gigabyte yaklaşık 20 gün-1 ay içinde stok sıkıntımız önemli ölçüde giderilecek şeklinde bir cevap vermiş kendilerine. İnternetten yaptıkları araştırmalarda da büyük teknolojik marketlerde aynı tarihleri görmüşler. Bunun bize yansıması bence de 2 aydan önce olmayacak gibi geliyor bana da.

AMD ekran kartlarına bir türlü ısınamadım fakat yorumunuz araştırmama neden olacak teşekkür ederim.

Rica ederim. 1 sene kadar 5700XT kullandım. En ufak bir sorun yaşamadım. Özellikle 6000 serisinde sorun yaşayanı da duymadım. Üstelik DLSS ve RTX takıntınız yoksa RX 6800, RTX 3070'ten yüzde 10-15 daha performanslı görünüyor. YouTube'da bulunan benchmark testlerine göre.

Rica ederim. 1 sene kadar 5700XT kullandım. En ufak bir sorun yaşamadım. Özellikle 6000 serisinde sorun yaşayanı da duymadım. Üstelik DLSS ve RTX takıntınız yoksa RX 6800, RTX 3070'ten yüzde 10-15 daha performanslı görünüyor. YouTube'da bulunan benchmark testlerine göre.

3 Fanlı Gigabyte RX5700 XT model bir ekran kartını 4850 tl’ye aldım. Daha sonra ne yapıyorum ben deyip iade ettim. Bilgisayardan çok anlayan bir insan değilim RTX takıntım da yok zaten 3060TI’dan ne kadar RTX performansı alınır orası da meçhul. RX 6800’ü detaylı bir şekilde araştırıp uyguna denk getirebilirsem değerlendireceğim. Teşekkürler tekrardan.

Rtx nvidia'ya özel bir sey değil, rx6800de de var. Dlss evet amd tarafında yok.

Arkadaşlar son olarak 3060 Ti Ryzen 5 5600X’li hazır sistem Vatan’da 13000 TL ve her parçası istediğim şekilde şu an tükendi olarak gözüküyor fakat ekran kartları gelince yenilenme şansı var bence alınır mı sizce?

Arkadaşlar son olarak 3060 Ti Ryzen 5 5600X’li hazır sistem vatan’da 13000 TL ve her parçası istediğim şekilde şu an tükendi olarak gözüküyor fakat ekran kartları gelince yenilenme şansı var bence alınır mı sizce?

Fiyatı bu özelliklere göre pahalı. Stok sorunu düzelince daha iyi fiyatlandırılacağına inanıyorum.

Fiyatlandırmanın çok iyi olmadığının farkındayım fakat dışardan aynı ürünleri toplamak çok daha pahalıya geliyor. Şu stoklar bir yenilense de kafa karışıklığımız bitse artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı