Volcano sistemi alabilirsiniz ama almadan önce PSU'yu yükseltin.
PSU DeepCool PF550 Yerine hangisi ile değiştirilmeli sizce?
Volcano sistemi alabilirsiniz ama almadan önce PSU'yu yükseltin.
Gram alakası yok. İki anakart da 5. nesil işlemcileri destekliyor, BIOS güncellemesi alıyor.Anakart yeni nesile daha uygun adapte olan kart.
Tamamen yanlış bilgi, RAM kanadında hiçbir kısıtlama yok.B450'de yapılacak RAM takviyesi kısıtlı olmak zorunda kalacak.
Tamamen saçma bilgi.Aynı şekilde kendimde Asus PRIME H610M-D kullanıcısıyım normal bir bağdaştırmayla ASUS ekran kartlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Kanal anlamında kısıtlama var demedim zaten hocam, arttırım yapacağı zaman değeri düşük tutmak zorunda kalacakTamamen yanlış bilgi, RAM kanadında hiçbir kısıtlama yok.
PSU DeepCool PF550 yerine hangisi ile değiştirilmeli sizce?
Zen 3 işlemci türlerini B450M-K almıyor hocam kapasitesi yetmiyor. Micro ATX model anakartların çoğunda Zen 3 işlemci desteği kısıtlaması varken A520M modelinde böyle bir şey yok.Gram alakası yok. İki anakart da 5. nesil işlemcileri destekliyor, BIOS güncellemesi alıyor.
Kanal anlamında kısıtlama var demedim zaten hocam, arttırım yapacağı zaman değeri düşük tutmak zorunda kalacak.
Ya dostum tamamen saçmalıyorsun. Ne alaka? Zen 3 mimarili işlemci ile B450 kullanıyorum. Kapasite falan yetiyor. Bomboş atıyorsun şu an, ciddiyim vazgeç.Zen 3 işlemci türlerini B450M-K almıyor hocam kapasitesi yetmiyor.
Bu yanlış bilgi, mesajını raporluyorum. Hiçbir bilgin yok dediğim gibi, tamamen atıyorsun.Micro ATX model anakartların çoğunda Zen 3 işlemci desteği kısıtlaması varken A520M modelinde böyle bir şey yok.
Hocam demek istediğim şu, çok uzun vadeli güçlendirmeler için değerlendirilebilecek bir anakart modeli değil. Fiyat performans bir ürün alıyorsan esasında çok kullanışlı bir ürün alman lazım, eğer arkadaşın böyle bir fiyat derdi yoksa B450M modelini tercih edebilir.5100MHz falan takmıyor zaten kimse, O.C. ile ulaşabileceği değer o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.