Finn Mcmissile
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.5800x aldım herkese teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.5800x aldım herkese teşekkür ediyorum.
R7 5800x itopya indirimlerinde 4500 lira civari su anMerhabalar. 3070 Ti ekran kartım var. Şu anda kullandığım işlemci Ryzen 5 3600. Oynadığım oyun için FPS değeri istiyorum. Warzone oynuyorum.
Her ikisi arasında çok kaldım. Hangisi bana daha çok FPS verirse onu almak istiyorum.
o fiyata imkansız bu işlemciyi bulmak 5500 tlye aldım.R7 5800x itopya indirimlerinde 4500 lira civari su an
o fiyata imkansız bu işlemciyi bulmak 5500 tlye aldım.
Dun akşam saatlerinde aldım itopya'da hala stok olabilir eğer almayı düşünüyorsanız kontrol edebilirsiniz.Hocam bu zamanlarda mi aldınız? Eğer böyleyse çok iyi fiyat. @Kursad1992
Dostum 5800X'lerin hepsi 36MB. Sitenin yazmış olduğu sadece L3 Cache boyutu. Toplam boyutu yazmamışlar, bu sitenin hatası.İndirim bitmiş ve ayrıca 36MB'lik aldım ben seninkisi 32 MB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.