3070 Ti laptop kaç sene gider?

ayz10

Centipat
Daha fazla  
Sorumu çok kısa tutacağım.
Ben yaklaşık bir ay önce Vatan Bilgisayar'dan bu bilgisayarı 45.000TL'ye almıştım. Tek tereddütüm ekran kartının 3000 serisi olması. Onun dışında da sizce bu bilgisayarı alarak iyi yapmış mıyım? Sizce kaç sene daha götürür. Bu sene liseye başladım. 4 sene üniversiteyi bitirene kadar idare etse yeter sonra satıp yükseltebilirim. Kısacası sizce bu cihazı alarak iyi yapmış mıyım? Ve bu cihaz Max. Kaç sene götürür beni?

Sorumu çok kısa tutacağım.
Ben yaklaşık bir ay önce Vatan Bilgisayar'dan bu bilgisayarı 45.000TL'ye almıştım. Tek tereddütüm ekran kartının 3000 serisi olması. Onun dışında da sizce bu bilgisayarı alarak iyi yapmış mıyım? Sizce kaç sene daha götürür. Bu sene liseye başladım. 4 sene üniversiteyi bitirene kadar idare etse yeter sonra satıp yükseltebilirim. Kısacası sizce bu cihazı alarak iyi yapmış mıyım? Ve bu cihaz Max. Kaç sene götürür beni?
1080P'de 5 -6 sene götürür bence

Hocam 3070ti yani günümüzde hala çoğu oyunu ultrada oynatır.Gayet güçlü bir ekran kartı.1050 ile oynayan arkadaşlarım var.Çok rahat götürür uzun senelerce (Bakımını yaparsanız tabi).

Sağolun hocam içim rahatladı. Zaten 4000 serisi alsam da 4060 alabiliyordum. Performans olarak zaten 3070ti çok daha iyi. Aklımda soru işaretleri vardı. Aydınlattığınız için teşekküler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı