3070 vs RX 6700 XT

• Konuyu başlatan XnCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 4.179
Bütçe
22000
Müüü nedir hocam? Bu bir. İkincisi: AMD'nin düzeltemediği Tarayıcıların takılması ve siyah ekran olması, ayrıca WattMan hatasıda var. Bunlarla uğraşmak kanser ediyor.
Telefondan yazıyorum kusura bakmayın çok iyi kullanamam klavyesini.
RX 580, Ati Radeon X700LE ve RX 6700 kullandım hiçbirinde böyle bir sıkıntı yaşamadım. Wattman ayrıca bir hata değil korumadır bilginize.

İşlemciyi Ryzen 5 5600 seçin.
Anakartı ise B550M-K seçebilirsiniz.
Anakartı asla B550m-k seçmesin zaten neredeyse aynı fiyata b55m-a var. neden? çünkü b550m-k bende var.

Anakartı asla B550M-K seçmesin zaten neredeyse aynı fiyata B55M-A var. Neden? Çünkü B550M-K bende var.
Tabii M-A almak daha mantıklı.
Bütçeden bütçeye değişir hocam.
Aynı sistemi arkadaşımıza aldık İşlemci olarak Ryzen 5 5600, 1 TB SSD ve Anakart olarak da B500M-A seçtik.
Bütçeye göre özelleştirilebilir.

Arkadaşlar yardimlariniz icin teşekkürler alttaki sistemi aldim.

Kasa.

Monitor.

Ekstralar.
Anakart: ASUS Prime B550M-K
Harici HDD: Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB 256MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 hard disk × 1

Harici HDD'yi iptal edip SSD'yi 1TB alman daha mantıklı olur.Öyle ki HDD oyun yüklenirken değil oynarken de kasmaya sebep oluyor.
Ancak paylaştığınız linkte SSD seçenekleri de çok pahalıymış. Onun dışında The Last of Us Part 1 vermişler 6700XT ile 2K high 65 70 FPS veriyor. Son güncelleme ile ne oldu bilemiyorum.

Bende amd rx 5500 xt 8gb vardı 2. El sattım yine 2. El rx 6700xt aldım xfx merc modeli, birde dell s2721 model 2k 165 hz monitör aldım.
Amd ekran kartlarında yazılım sorunu vardı ama o 3 4 sene önceydi son 2 senede herhangi birşey yaşamadım rx 5500 xt ile, 6700 xt yi yeni aldım ama onda da bir sorun gözükmüyor yazılım olarak için rahat olsun amd tarafında. Last of us oynuyorum high ayarlarda 2k da 55 75 arası gidip geliyor fsr quality de işlemcim ryzen 5 3600 .
İşlemci ekran kartı ikilisini amd alacaksan anakartın en az b550 olsun bence amd smart acces memory açmak için.
Monitör için baya araştırdım sonunda dell aldım baya hızlı bir monitör ve renkler çok güzel 165 hz de 10 bit veriyor dp kablo ile tek göze batan tarafı siyah performansı iyi değil geri kalan çok iyi.

Bende AMD RX 5500 XT 8 GB vardı 2. el sattım yine 2. el RX 6700XT aldım XFX merc modeli, bir de Dell S2721 model 2K 165 Hz monitör aldım.
AMD ekran kartlarında yazılım sorunu vardı ama o 3 4 sene önceydi son 2 senede herhangi bir şey yaşamadım RX 5500 XT ile, 6700 XT'yi yeni aldım ama onda da bir sorun gözükmüyor yazılım olarak için rahat olsun AMD tarafında. Last of Us oynuyorum high ayarlarda 2K da 55 75 arası gidip geliyor FSR quality de işlemcim Ryzen 5 3600.
İşlemci ekran kartı ikilisini AMD alacaksan anakartın en az B550 olsun bence AMD Smart acces Memory açmak için.
Monitör için bayağı araştırdım sonunda Dell aldım bayağı hızlı bir monitör ve renkler çok güzel 165 Hz de 10 bit veriyor DP kablo ile tek göze batan tarafı siyah performansı iyi değil geri kalan çok iyi.

Teşekkür ederim yorum icin artik sistemin kargolanmasini bekliyorum, anakarti ASUS Prime B550M-K olarak secip aldim.

Müüü nedir hocam? Bu bir. İkincisi: AMD'nin düzeltemediği Tarayıcıların takılması ve siyah ekran olması, ayrıca WattMan hatasıda var. Bunlarla uğraşmak kanser ediyor.
Asus Radeon rx 6650 xt kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım

Yurt dışı hiç kutusu açılmamış 6700XT kart satan birisi denk geldi elinde de bir sürü var 6000 fiyat çekiyor sizce alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı