3070 vs RX 6700 XT

• Konuyu başlatan XnCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 4.179
Bütçe
22000
Yurt dışı hiç kutusu açılmamış 6700XT kart satan birisi denk geldi elinde de bir sürü var 6000 fiyat çekiyor sizce alınır mı?
Uygun, tek sıkıntı garantisi yok

Arkadaslar bilgisayar geldi bir suredir kullaniyorum 1 adet oyunda deneyimleme firsatim oldu witcher da 2k ultra ayarlarda oynuyorum herhangibir takilma olmadan rahatlikla oynayabiliyorum.
Fakat coil whine sorunum var ekran kartina yuk bindigi zaman(bazen normal halde de) ekran kartindan elektrik sesi gibi bir ses geliyor alicak arkadaslarin kesinlikle bu sorunu goze alip almasi taraftariyim cunku ses az gelmiyor.

Arkadaslar bilgisayar geldi bir suredir kullaniyorum 1 adet oyunda deneyimleme firsatim oldu witcher da 2k ultra ayarlarda oynuyorum herhangibir takilma olmadan rahatlikla oynayabiliyorum.
Fakat coil whine sorunum var ekran kartina yuk bindigi zaman(bazen normal halde de) ekran kartindan elektrik sesi gibi bir ses geliyor alicak arkadaslarin kesinlikle bu sorunu goze alip almasi taraftariyim cunku ses az gelmiyor.

Hocam merhabalar coil whine her ekran kartında denk gelebilen bir sorun, FPS'in aşırı yüksek olduğu sahnelerde yine denk gelebilir fakat aşırı fazla ise kart için değişim talep edebilirsiniz.

ASUS DUAL biraz alt sınıf bir soğutucu ben normalde MSI/ASUS'un alt model AMD kartlarını önermiyorum fakat hazır sistemde seçim şansı olmuyor farkındayım.

UV yapmak isteyebilirsiniz normalde sıcaklık düşürmek için yapılır fakat coil whine'a faydası olabilir. Benim Red Devil kartım fabrika ayarında voltaj aralığı 900-1200mv arası, ben maksimum voltajı 1100mv değerine düşürüyorum ve bu voltaj ile kartım stabil çalışıyor, sizde vaktiniz varsa denemek isteyebilirsiniz.

UV yaptıktan sonra stabiliteyi test edin mutlaka, 10-15 dakika furmark ve sevdiğiniz oyunlarda test edebilirsiniz ben öyle yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı