Exsa
Decipat
Hikaye oyunu oynamayacaksa IPS'e gerek yok.2K monitor. Aman VA panel alma. IPS veya butce yeterse OLED bakabilirsin.
Hikaye oyunu oynamayacaksa IPS'e gerek yok.2K monitor. Aman VA panel alma. IPS veya butce yeterse OLED bakabilirsin.
VA panellerde oyunu biraktim video izlenmiyor. Smearing sorunundan haberiniz yok herhalde.Hikaye oyunu oynamayacaksa IPS'e gerek yok.
Hemen saldırıya geçmeyin.O panelin kalitesine ve markasına da bağlı.Ben VA kullanıyorum ASUS.Valo tek oynadığım için IPS almadım.Gayette memnunum.VA panellerde oyunu biraktim video izlenmiyor. Smearing sorunundan haberiniz yok herhalde.
Sizin menun olmaniz smearingi yok etmez. Dediginiz gibi panelin kalitesine bagli. Maalesef duzgun VA'lar 20K dan basliyor.Hemen saldırıya geçmeyin.O panelin kalitesine ve markasına da bağlı.Ben VA kullanıyorum ASUS.Valo tek oynadığım için IPS almadım.Gayette memnunum.
Sizin menun olmaniz smearingi yok etmez. Dediginiz gibi panelin kalitesine bagli. Maalesef duzgun VA'lar 20K dan basliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.