Frekansım 4000.
Corsair hx 850 walt.
4K kullanıyosanız çok normal hocam 4K için hala yeterli değil kartlar RTX4000 serisi ekran kartlarında gerçek 4K performansını göreceğiz.
Anakartta X570 varsayıyorum sistem müthiş Windows'dan alakalı mı ya da arkada program açık bırakır mısınız?
Açıkçası format attım pek bilgim yok formatla alakalı da, Windows da bir şeyi eksik mi kurdu arkadaşım acaba.
Benzer bir sistemim var hocam. Hiçbir oyunda sorun yokken Warzone'da aşırı sıkıntılar yaşadım. Sanırım sorun sizden değil oyundan kaynaklı hocam. Aşırı sorunlu bir oyun. Oyun kasmaya başladığında kapatıp tekrar açınız. Kasma geçiyor mu bakınız.
Hocam güç kaynağın eski.
Neden güç kaynağına saplanıp kaldınız en ufak bir fikrim yok ama güç kaynağı FPS'ye etki etmez. Edemez. Eğer güç yetmiyorsa sistem kapanır. Güç kaynakları anakart tarafından yönetilmez. Data akışı yok bir kere.güç kaynağınız eski hocam buyrun. https://www.amazon.com.tr/Corsair-Cp-9020196-EU-Rm850-Plus-Kaynağı/dp/B07S3X7QV7?th=1
Oyun içi VRAM değerlerini gösteren bir görsel paylaşır mısınız?Merhaba. Oyunum ilerledikçe (2, 3 saat) sonra FPS'ım 20 30 düşmeye başlıyor. Sebebi RAM olabilir mi acaba? Çünkü 18 19 GB RAM kullanmaya devam ediyor. Çözümü nedir?
Sistemim:
3080 Ti.
32 GB RAM.
Ryzen 9 5900 X
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.