3080 Ti Türkiye'de 3 Haziran'da alınabilecek mi?

Merhaba. NVIDIA 3 Haziran olarak belirlemiş ama aynı tarihte Türkiye'deki firmalardan da temin edilebilecek mi?
Global piyasalardan ortalama 1 ay gecikmeyle geldiğimiz için direkt aynı tarihte stoklara gireceğini sanmıyorum. Satıcılar bu yeni GPU ile kendini sistem uzmanı olarak lanse eden youtuberlarla enkaz veya gereksiz sistemler oluşturup, hazır şekilde sistemler satacak ilk etapta. Fiyatlama konusunda da mining engeli olmasına rağmen herhangi bir iyimserlik olmayacağını tahmin ediyorum. Umarım eski mevzulardan farklı bir giriş yapar Tİ serileri.
 
Son düzenleme:
Gamingen ve İtopya da ürün kodları ve adları girilmiş diye gördüm. Bu bir işaret olabilir mi yoksa normal bir durum mu?
 
Qp bilişim instagram dan paylaşım yaptı stoklarımızda diye. 3080 ti perşmebe sunulacak, 3070 ti da 10 haziranda sunulacak. Nvidia tr sitesinde yazıyor. Arkadaşlara bende katılıyorum. Saçma sapan sistem oluşturacaklar ve fahiş fiyata satacaklar üstelik LHR olmasına rağmen. Hiç bir umudum yok.
 
Anlamadığım OLAY ŞU bu karları ülkemiz getiren distribütör ler bu kartı kaçtan alıyorlar mesela 3060 ilk çıktığında 3200 lira tavsiye edilen satış fiyatı vardı 320 dolardan çıkış yaptı bu kart ve burada 10000 liradan satışa sunuldu çıktığı gibi ve buda 800 küsür dolar ediyor 3 katı fark var neredeyse eğer 10000 liranın 5000 i vergiyse okey ama değilse burda vatandaşa çok fena giydiriliyor ve denetleme diye birşey yok bu firmalara birileri süper iş götürüyor ama bu bize yansımıyor
 

Geri
Yukarı