3080 Ti ve 7800x3D sistemde CS2'de 400 FPS az mı?

Bence fazla sorun edilecek bir durum değil. Gayet normal olduğunu düşünüyorum. Eğer yalnızca CS2'de böyleyse zaten CS2 ile ilgili bir durumdur bu bence.

Vallahi hocam şöyle söyleyeyim bir kasma donma yok oynadığım oyunlarda mesela NFS Unbound'a oyun açıldıktan sonra 1-2 kez FPS düşmesi oluyor bir daha olmuyor bu da unbounda özel yaşadığım durum, Days Gone da motor sürerken böyle oyun takılmıyor fakat bir akıcılıkta problem oluyor sadece motor sürerken böyle birkaç oyun problemli diğer oyunlarda problem yaşamıyorum. Mesela NBA2k21, FH4, ETS 2, FC24 vs bu oyunlarda bir problem yaşamadım henüz.

Bu dediğim FPS değerleri Dust 2 mapi için Mirage içinde tekrar bakacağım.
Ben r5 5600 rtx 3060 ile orta ayarlarda Dust 2 mapinde ortalama 300 alıyorum. Sizin çok daha yüksek almanız lazım.

Hocam ben dust 2 de zaten 400-500 alıyorum. 250’ye kadar düşürüyor dediğim fps ölüm maçları için geçerli.
Youtube'dan testlere bakıp karşılaştırma yapabilirsiniz. 600-700e kadar çıkar o işlemci o yüzden diyorum. Ama ölüm maçında zaten fps daha düşük olur rekabetçide ortalama 500 alıyorsanız normal.

Vallahi hocam şöyle söyleyeyim bir kasma donma yok oynadığım oyunlarda mesela NFS Unbound'a oyun açıldıktan sonra 1-2 kez FPS düşmesi oluyor bir daha olmuyor bu da unbounda özel yaşadığım durum, Days Gone da motor sürerken böyle oyun takılmıyor fakat bir akıcılıkta problem oluyor sadece motor sürerken böyle birkaç oyun problemli diğer oyunlarda problem yaşamıyorum. Mesela NBA2k21, FH4, ETS 2, FC24 vs bu oyunlarda bir problem yaşamadım henüz.
Gözle görülür bir sorun yaşamadığınız, veya önemli fps düşüşleri dışında fazla kafaya takmayın derim hocam. Kafaya taktıkça sorun oluyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı