31 gün devamsızlık ile açığa geçmek

Jackson Brown

Centipat
Daha fazla  
12. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem belli nedenlerden dolayı okula gidemedim ve 30 gün devamsızlığı aştım. Açığa geçmeye karar verdim 2. dönem Ocak'ta. İlk dönemden kalır mıyım acaba? Yoksa açığa geçince kalmıyor muyum? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok. Açık lisede devamsızlık diye bir şey yok zaten + E-Okul'dan kaydın siliniyor. Ben de 20 gün falan devamsızlığım vardı 3 gün gittim sadece sonra hemen açığa geçtim. Bu dönemin sınavlarını verdim şu an 1 hafta içerisinde sonuçlar açıklanacak ve inşallah en geç temmuzdaki 3.dönem sınavında veya eylüldeki ek sınavda mezun olacağım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Açığa geçince kalmazsın. Sonuçta örgün eğitimle bir alakan kalmıyor, 12. sınıfta da açığa geçtiğin için kredin bitmiş bir şekilde oluyor. Sadece ortak dersleri verip geçiyorsun.

Açığa geçince kalmazsın. Sonuçta örgün eğitimle bir alakan kalmıyor, 12. sınıfta da açığa geçtiğin için kredin bitmiş bir şekilde oluyor. Sadece ortak dersleri verip geçiyorsun.
Anladım zaten pandemiden 11. Sınıf konuları hakkında çoğumuzun pek bir bilgisi yok ve kendim evde çalışmam daha mantıklı ve benim için daha iyi olur. Umarım dediğin gibi olur ben devamsızlığı takmayıp derslere tekrar odaklanıyım bari.
Yok. Açık lisede devamsızlık diye bir şey yok zaten + E-Okul'dan kaydın siliniyor. Ben de 20 gün falan devamsızlığım vardı 3 gün gittim sadece sonra hemen açığa geçtim. Bu dönemin sınavlarını verdim şu an 1 hafta içerisinde sonuçlar açıklanacak ve inşallah en geç temmuzdaki 3.dönem sınavında veya eylüldeki ek sınavda mezun olacağım. :)
İnşallah istediğin gibi olur bro benimde açığa geçmem benim için daha faydalı olucağını düşünüyorum zaten ve evet tabi bide zorundayım devamsızlıktan, teşekkürler inş dediğin gibidir.

@Jackson Brown, okulda zaten istesen de toparlayamazsın. Kendin en iyisini yaparsın. 👍

Yok. Açık lisede devamsızlık diye bir şey yok zaten + e-Okul'dan kaydın siliniyor. Ben de 20 gün falan devamsızlığım vardı 3 gün gittim sadece sonra hemen açığa geçtim. Bu dönemin sınavlarını verdim şu an 1 hafta içerisinde sonuçlar açıklanacak ve inşallah en geç Temmuz'daki 3.dönem sınavında veya eylül'deki ek sınavda mezun olacağım. :)

Peki bir şey sprucam benim de durumum ayni 30 günü geçti devamsızlığım 12.sınıfım 2.donem geçmeyi planlıyorum okula gitmesem 1 dönemi bir daha vermek zorunda mıyım yoksa sadece 2.donemin sinavlarina girsem yetiyor mu?

@senapurc69, 2. dönemin sınavına girsen yeter. AÖL'de okula gitme zorunluluğu olmadığından dolayı yapılan devamsızlıklar sorun teşkil etmiyor.

@senapurc69, 2. dönemin sınavına girsen yeter. AÖL'de okula gitme zorunluluğu olmadığından dolayı yapılan devamsızlıklar sorun teşkil etmiyor.
Hocam açıköğretim için başvurmaya gittiğimde ordaki çalışan devamsızlıktan kaldıysan sistemde gözükmezsin tarzı birşeyler söyledi doğrumu bilgin varmı

@efe1927272 geçemezsiniz. Sınıfta kalırsınız, sonraki eğitim öğretim yılında açık öğretim lisesine geçebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı