3100 ₺ Acer V3 772G alınır mı?

dumbledodges

Centipat
Merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı günler. 2. el bir laptop buldum ama kararsızım alıp almamakta. Yakın arkadaşım ekran kartını pek beğenmedi. O yüzden kararsız kaldım. Laptop'ın modeli Acer V3 772G i7 17.3 inç. Özellikleri ise 32 GB RAM, 120GB SSD, 1TB sabit disk HDD, ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 760M 2 GB. Fiyatı ise 3100 ₺. Sizce bu fiyata alınır mı? Önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için önemli.

Bu özelliklere bakarak Laptop'ın kozmetiğinde de bir sıkıntı göremedim çalışırında da herhangi bir probleme rastlamadım. Bu fiyata uygun değil mi sizce?

Sistemin çalışmasını iyi test edin bence. Ben 9 bin TL'ye RTX2060'lı laptop almıştım ikinci el. Sistemi test ettik falan hiçbir sorun yok. Ama Benchmark testleri hiçbir şeyi göstermiyor. Sistemi aldım sonra format attım. Asıl sorun oyunlarda baş gösterdi. Sistem DirectX9'u kullanmaya çalıştığı zaman ekran kartı çöküyordu. Harici HDD ile gidip oyun falan kurup 1 saat 2 saat denemek gerekiyor. Benim tavsiyem.

Sistemin çalışmasını iyi test edin bence. Ben 9 bin TL'ye RTX2060'lı laptop almıştım ikinci el. Sistemi test ettik falan hiçbir sorun yok. Ama Benchmark testleri hiçbir şeyi göstermiyor. Sistemi aldım sonra format attım. Asıl sorun oyunlarda baş gösterdi. Sistem DirectX9'u kullanmaya çalıştığı zaman ekran kartı çöküyordu. Harici HDD ile gidip oyun falan kurup 1 saat 2 saat denemek gerekiyor. Benim tavsiyem.
Ben oyun için kullanmayacağım aslında. Yazılım ve donanım için kullanacağım.

4702MQ olsa gerek., 3630QM ayarında, ben almazdım. 4800/4810/4900/4910MQ olsa cevabım değişebilirdi.
Bütçenle eski iş laptoplarından alabiliyor olman gerek, şirketlerin bir kısmı garantili satıyor.
Laptop alırken de HDD hariç almaya çalış; zaten çoğu seni uzağa götürmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı