3100 TL sistem toplama

Bütçem bu kadar, 180TL'ye ssd alabilirim fakat 180TL'ye 960'ı 970'e çeviremem. Bu fiyata 970 toplanabiliyorken ekran kartından kısıp anakarta vermek bence gereksiz.

Neden o H110M değilde, B150 peki? Yok merakımdan soruyorum, sebebi ne anlamıyorum çünkü pek anakarttan.

H110m işini görür, b150 daha iyi bir anakart bileşenleri daha kaliteli ve ses yongası olsun, dayanınıklığı olsun usb slotları daha fazla gibi bir çok artısı var tabi ama parasıda fazla. Sonuç olarak şunu diyebilirim h110m işini görür. dediğim gibi crossfire yapmayacaksan 32 gb ram takmayacaksan :D fiyat bakımından h110m diyorum ben.

H110m işini görür, b150 daha iyi bir anakart bileşenleri daha kaliteli ve ses yongası olsun, dayanınıklığı olsun usb slotları daha fazla gibi bir çok artısı var tabi ama parasıda fazla. Sonuç olarak şunu diyebilirim h110m işini görür. dediğim gibi crossfire yapmayacaksan 32 gb ram takmayacaksan :D fiyat bakımından h110m diyorum ben.

Ses dışında hiçbir özelliği ilgimi çekmiyor B150'in para vermeme değecek kadar. H110M alacağım ben... :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı