316i alınır mı?

Bilgisayaryorum

Hectopat
Arkadaşlar 550 800 bin TL arası bütçe ile sarı siteye bakarken hiç aklımda olmayan 316i modelini gördüm. 2007 model 80 bin kilometrede. Benim aklımda daha çok Honda veya focus vardı ama 316I'nin görüntüsü çok hoş. Kullananlar, tecrübeliler yardım edebilir mi bu araç masraf çıkarır mı, kronik sıkıntısı var mı, almadan özellikle neresi bakılır?

Arkadaşlar 550 800 bin TL arası bütçe ile sarı siteye bakarken hiç aklımda olmayan 316i modelini gördüm. 2007 model 80 bin kilometrede. Benim aklımda daha çok Honda veya focus vardı ama 316ı'nin görüntüsü çok hoş. Kullananlar, tecrübeliler yardım edebilir mi bu araç masraf çıkarır mı, kronik sıkıntısı var mı, almadan özellikle neresi bakılır?

Hocam bakımları falan eksik yapılmadıysa ve usta tamircilerden başka bir yüz görmediyse alınır.

Arkadaşlar 550 800 bin TL arası bütçe ile sarı siteye bakarken hiç aklımda olmayan 316i modelini gördüm. 2007 model 80 bin kilometrede. Benim aklımda daha çok Honda veya focus vardı ama 316ı'nin görüntüsü çok hoş. Kullananlar, tecrübeliler yardım edebilir mi bu araç masraf çıkarır mı, kronik sıkıntısı var mı, almadan özellikle neresi bakılır?

1.6 Peugeot motor diye biliyorum ESA'sı vardır araştırma yapabilirsiniz. 2007 model bir araç için hele 3.16 için değmez bu paralar Mali kötülemek için değil ama mantıklı gelmiyor.

Öncelikle kullanıp yapan birsinin yorumunu dinlemek lazım ama şahsen BMW olsun şekil olsun diye gidip de 2007 model araç almak mantıksız bütçen de düşük değil şahsen.

Öncelikle kullanıp yapan birsinin yorumunu dinlemek lazım ama şahsen BMW olsun şekil olsun diye gidip de 2007 model araç almak mantıksız bütçen de düşük değil şahsen.

Ben bir dönem 2001 model 3.20'i E46 kullandım ilk sahibinden alınma. İzmit özotrun otomotiv bakımlı idi performans konusunda çok iyiydi ama parça pahalı orta kesime uygun bir araç değil ufak bir çarpmadan dolayı tampon ve far değişimi için 2 yıl önce 28.000₺ istemişlerdi.

Motor kodu muhtemelen N45B16'dır. Bu kasaya ait motor N45B16 ise PSA yani Peugeot motoru değildir. Düşük maliyetli olması ve daha az sanayiye uğratması iyi görünse de, araç ağırlığı dolayısı ile hantal kalıyor. Bu durum ise daha çok yakıt tüketmesini sağlıyor. Alırken motoruna ve şanzumanına baktırın. Extra olarak araç otomatik vites ise mutlaka vites geçişlerine bakın. Sonrasında yağ kaçağı var mı diye altına, hava kaçakları var mı diye motor etrafına ve süspansiyonlarına bakın.

Arkadaşlar 550 800 bin TL arası bütçe ile sarı siteye bakarken hiç aklımda olmayan 316i modelini gördüm. 2007 model 80 bin kilometrede. Benim aklımda daha çok Honda veya focus vardı ama 316I'nin görüntüsü çok hoş. Kullananlar, tecrübeliler yardım edebilir mi bu araç masraf çıkarır mı, kronik sıkıntısı var mı, almadan özellikle neresi bakılır?
Hocam kilometre orijinal ise çok fazla bir sorun olmayacaktır rutin bakımları doğru zamanda yapıldıysa lakin performans olarak bir BMW sürüyormuş hissiyatı tam olarak vermeyebilir. Öneririm masrafsız araç arıyorsanız Japon grubu Honda Toyota vs bakabilirsiniz. Biraz donanım olsun diyorsanız Focus Astra Golf vs bakabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı