Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ev : Ryzen 9800x3D / x870 Tomahawk / 2x16GB XPG 6400 cl32 / rx 6800 / KC3000 & NV2 1TB / MSI Mag 750w / PowerBoost x-59 / Peerless Assassin 120 Se / Samsung 32" G5 165Hz
Ofis : Ryzen 5600 / b550 ds3h / Kingston 4x16 / Rx 570 4GB / Samsung Evo 500MB Sata3 SSD / Vita Tenekesi Kasa / SE224xts / Samsung 32" G5 144Hz
- Meslek
- Elektrik Elektronik Mühendisliği
Masaya ve mala bağlı o durum biraz ama iki gün sonra şunu duvara monteleyim masada yer açılsın veya büyük geldi az uzaklaşayım diyebilirsin.ben monitör standı almayı düşünmüyorum ama masada çok sallanır mı?
he bio'yu okuyunca sorayım dedim ama kendi sorumdan önce geldi birazben OC yapmaya biraz karşıyım kullandığım pc'yi uzun vade alıyorum OC uzun vadede ömür yiyor bence. Gerçi uzun vadede yese bile normalde 1 yıl erken gidiyo orası ayrı
yok yok doğru anlamışsın![]()
Vesa olmazsa olmaz değil tabi, soru sonradan pişman olmayacak olmak. Arkadaş bir monitör aldı ilk başta iyiydi. Sonra simülasyona sardı, masayı attı sigma profillerden ve direksiyon pedal setiyle birşeyler yaptı. Büyük zararla monitörü sattı vesa yüzünden.Masayı sallamazsan sallanmaz.
Bu bütçede bu özellikte başka bir monitör yok ki doğru düzgün? 165Hz 32 inç qhd bulmuşun "Vesa olmazsa olmaz" demek biraz garip olur.
Çok nadir bir durum ama küçük şeylerde pişmanlık yaratabiliyor. Bazen şartlar değişiyor. İş yerinden arkadaş çocuk olunca kasayı sattı ps5 aldı monitörü duvara astı. Çünkü ufaklık çok kurcalıyordu =)
Dediğim gibi ihtiyaç var mı ? Oladabilir.
Son düzenleme: