32" 2K 144Hz monitör ile Valorant oynanır mı?

Bütçe
Fark etmez
Herkes doğru söylüyor. Birkaç gün önce 23 inç'ten 32 inç'e geçtim. İlk başta canımı sıktı, alışamayacağımı düşündüm. Keşke 28 inç alsaydım dediğim oldu. Yakın mesafe, çalışma masası falan için 27-28 inç max büyüklük.

Pixeller sayilir diyenler coktu ben birazcik yakindan oynuyorum da
32 inç'te 4K IPS panelde pixeller görünmüyor ama 2K'yı bilemem.

Herkes doğru söylüyor. Birkaç gün önce 23 inç'ten 32 inç'e geçtim. İlk başta canımı sıktı, alışamayacağımı düşündüm. Keşke 28 inç alsaydım dediğim oldu. Yakın mesafe, çalışma masası falan için 27-28 inç max büyüklük.

32 inç'te 4K IPS panelde pixeller görünmüyor ama 2K'yı bilemem.
27 inch olarak gamepower intense x 60 guzel geldi hem samsung panel hemde 2k 165 hz sizce nasildir

@KAĞAN TUNCELİ Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza bağlı hocam. Yalnız o monitörün VA panel olması düşündürücü. IPS daha iyidir ama onlar da 7k'dan başlıyor.

O fiyat aralığında Samsung, MSI gibi daha bilindik firmaların ürünleri de var. Bence onları tercih etmelisiniz. Garanti de önemli sonuçta.

Pixeller sayilir diyenler coktu ben birazcik yakindan oynuyorum da.

İncehesap'da cuma günleri Gaming indirim gecesi oluyor. Saat 21:00'da ürünler görüntüleniyor, 22:00'da fiyatları açıklanıyor. Bu indirimlerden faydalanmanı ve bilindik markalara bakmanı öneririm. Özellikle MSI, ASUS (TUF, ROG serisi), AOC gibi markaları öneririm.

Ben MSI 23.8" Optix G241 Gaming monitor, FHD, IPS, 144Hz, 1ms, HDMI+DP kullanıyorum, güzel bir monitör. 24" gerçekten yeterli bir büyüklük. 144Hz olduğundan hem oyun anlamında hem de normal kullanım için gerçekten kaliteli, özellikle IPS panelinden dolayı renkler çok daha canlı. Hem oyun hem de grafik tasarım alanında yeterli bir monitör. 2 yıl önce 1.500TL'ye almıştım, şu an fiyatı 3.5-4 kadar artmış sanırım.

(Not: Alacağın monitör bence 4000-5000 TL'yi hak etmiyor, çünkü büyüklük açısından iyi olsa da Hertz açısından çok yetersiz, 60 Hz bir monitör hangi oyun olursa olsun gözünü çok yorar. Oyun monitörleri çok daha yeterli her alanda, hem fiyat açısından hem de performans açısından.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı