32-Bit için Linux dağıtımı önerisi

Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Arkadaşlar, elime çok eski bir bilgisayar geçti. Bilgisayar bayağı emektar. İçinde Windows XP kurulu olarak geliyordu. Ben de Windows 7 kurdum ancak çok kötü ve ağır çalışıyor. Ben de başka bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Sizce 32-Bit için hangi işletim sistemini kurmalıyım?

32-Bit işlemci Intel Pentium 4
1,50 GB RAM
300 GB HDD

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar, elime çok eski bir bilgisayar geçti. Bilgisayar bayağı emektar. İçinde Windows XP kurulu olarak geliyordu. Ben de Windows 7 kurdum ancak çok kötü ve ağır çalışıyor. Ben de başka bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Sizce 32-Bit için hangi işletim sistemini kurmalıyım?

1,50 GB RAM
300 GB HDD

Şimdiden teşekkürler.
Lubuntu kurun bence.

1,50 GB RAM
300 GB HDD

Şimdiden teşekkürler.
Linux Mint -XFCE

Arkadaşlar, elime çok eski bir bilgisayar geçti. Bilgisayar bayağı emektar. İçinde Windows XP kurulu olarak geliyordu. Ben de Windows 7 kurdum ancak çok kötü ve ağır çalışıyor. Ben de başka bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Sizce 32-bit için hangi işletim sistemini kurmalıyım?

32-bit işlemci Intel Pentium 4
1,50 GB RAM.
300 GB HDD.

Şimdiden teşekkürler.

Linux Mint Xfce 32 bit seri çalışır bu sistemde bende Pentium 4'e Linux Mint denemiştim gayet güzeldi.
Linux kullanıcıları derneğinden yükle.
Yerinde olsam o sistemin RAM'ini 3 GB yapar 32 bit Windows 8.1 kurardım SSD alınırsa o sisteme bir de bayağı hız artışı meydana gelir büyük ihtimalle SATA 3 desteği yoktur SATA 2 desteği bulunmaktadır ama sen gene de SSD al o sisteme.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı