32 cm kol iyi midir?

5talha5

Femtopat
Daha fazla  
185 boyunda 75 kiloyum yaş 16, yaklaşık 1 aydır evde spor yapıyorum biceps ve tricepsi 10kg çalışıyorum önceden bir iki kez niyetlenip bıraktım. şu an kol pump olmadan 32 33 cm, iyi midir, ne kadar sürede gelişirim, iyi bir gelişim için spor salonu şart mı?

185 boyunda 75 kiloyum yaş 16, yaklaşık 1 aydır evde spor yapıyorum biceps ve tricepsi 10kg çalışıyorum önceden bir iki kez niyetlenip bıraktım. Şu an kol pump olmadan 32 33 cm, iyi midir, ne kadar sürede gelişirim, iyi bir gelişim için spor salonu şart mı?

Evet iyidir boyunuz kilonuz iyi ama bir süre sonra gerçekten ciddi gelişmek istiyorsanız ev artık yetersiz gelmeye başlayacaktır tavsiyem imkanınız varsa kesinlikle spor salonuna gidin.

Evet iyidir boyunuz kilonuz iyi ama bir süre sonra gerçekten ciddi gelişmek istiyorsanız ev artık yetersiz gelmeye başlayacaktır tavsiyem imkanınız varsa kesinlikle spor salonuna gidin.
Para konusunda sorunum yok ancak 11.sınıfa geçtiğim için ders çalışıyorum ve evde spor yaptığımda bile programım aksayabiliyor. Spor salonuna gidersem daha da aksayacak bu yüzden gidemiyorum.

Para konusunda sorunum yok ancak 11.sınıfa geçtiğim için ders çalışıyorum ve evde spor yaptığımda bile programım aksayabiliyor. Spor salonuna gidersem daha da aksayacak bu yüzden gidemiyorum.

Ders ve sporu birlikte götürmeniz gerekecek gelişmek istiyorsanız eve okuldan maksimum 4 de geldiğinizi varsayalım 6 ya kadar spor yapıyorsunuz 6 buçukta eve geliyorsunuz ve derse başlıyorsunuz sizce yeterli zaman değil mi bence yapmak isteyen her türlü yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı