32 GB flash boyutsuz çıkarılabilir disk olarak gözüküyor

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Başlıkta da söylediğim gibi 32 GB flashım nasıl olduysa kendi kendine bozuldu. Nasıl oldu anlamadım ama flashı açamıyorum sorun ekte belirttiğim gibi.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı driverı ile ilgili bir sorunum olduğu için şu an sadece güvenli mod ile girebiliyorum sisteme o yüzden biçimlendirme çalışmıyor zaten flashın içine Windows kurup temiz kurulum yapmak için bu konuyu açtım

Güvenli moddayım dosya indirilmiyor
Dosya aktarımı yapabilme şansın var ise @Polorchen'in dediği programı telefonuna indirip usb ile bilgisayara atabilirsen şayet sorunun çözülecektir. (Eğer bu da olmuyorsa özür dilerim, güvenli mod hakkında çok bir bilgim yok.)

İnternet ile güvenli moda girilebiliyor. Hem neden güvenli moddasınız?

Bu linke girerseniz derdimi anlarsınız
Bir de ağ ile güvenli modda program dosya falan indiremiyorum
Dosya aktarımı yapabilme şansın var ise @Polorchen'in dediği programı telefonuna indirip usb ile bilgisayara atabilirsen şayet sorunun çözülecektir. (Eğer bu da olmuyorsa özür dilerim, güvenli mod hakkında çok bir bilgim yok.)
güvenli modda driverların çoğu devre dışı bırakıldığı için telefonumu algılamıyor o yöntemi de denemiştim

güvenli modda driverların çoğu devre dışı bırakıldığı için telefonumu algılamıyor o yöntemi de denemiştim
Telefon için dönüştürücü alıp, format dosyasını usb'ye indirip temiz bir şekilde format atabilirsin ya da internet kafeden veya ödünç alabileceğin bir bilgisayar üzerinden usb'ye format dosyasını indirip yine temiz bir şekilde format atabilirsin diğer türlü bilgisayar bilgisine ihtiyacın olucak. (Yardım edebilecek kişi/kişiler vardır elbet ama ne zaman bu sorununa bir çözüm bulunur ya da varsa nasıl karşına çıkar orası bilinmez, şuanlık basit çözümler bahsettiğim şeyler gibi duruyor.)

Telefon için dönüştürücü alıp, format dosyasını usb'ye indirip temiz bir şekilde format atabilirsin ya da internet kafeden veya ödünç alabileceğin bir bilgisayar üzerinden usb'ye format dosyasını indirip yine temiz bir şekilde format atabilirsin diğer türlü bilgisayar bilgisine ihtiyacın olucak. (Yardım edebilecek kişi/kişiler vardır elbet ama ne zaman bu sorununa bir çözüm bulunur ya da varsa nasıl karşına çıkar orası bilinmez, şuanlık basit çözümler bahsettiğim şeyler gibi duruyor.)
teşekkürler çıkarılabilir disk sorununu çözebilirsem bu adımları uygulayacağım

Ekran kartınız harici mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı