32 GB lik USB'ye Windows 10 yazma

GTX 1070'i 3 sene önce almıştım zaten :D İşlemci, RAM ve anakartı satıp o parçaları değiştirdim. Önceden; i5 4590, Gigabyte Gaming3 Z97X, 16 GB 1600 MHz RAM vardı.
GTX 1070 iyi karttır, daha kullanabilirsiniz.

@yika38

Kardeş nereye RX590 daha güçlü 😀 Aralarında oyun anlamında 5 ile 10 FPS fark var GTX 1070 daha güçlü.

Ha yanlış anlaşılmasın 1300TL'ye RX590 alınıyorken gidip de GTX 1070 alınmaz.
Evet, son dediğinizi demek istemiştim. Geekbench'te OpenCL'de RX590 daha yüksek sonuç veriyor. Oyun konusunda evet, GTX 1070 biraz daha güçlü. Ama ikisi de üzmez. Ama GTX 1070 de fiyatına değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 10 yıllık Kingston 4GB USB bellek mevcut ve W7/W10 format işlemlerimi bununla yapıyorum. İçinde hem 32bit hem 64bit versiyonu bulunduran bir USB bellek yazdırmak isterseniz ancak o zaman 8GB lazım olur.

@Silinen üye Arkadaş belli ki AMD fanboyu, meydanı boş buldu sallıyor 🤣
Ne alaka? Herkesi fanboy ilan etmek ne kadar kolay olmuş.

Elimde 10 yıllık Kingston 4 GB USB bellek mevcut ve W7/W10 format işlemlerimi bununla yapıyorum. İçinde hem 32 bit hem 64 bit versiyonu bulunduran bir USB bellek yazdırmak isterseniz ancak o zaman 8 GB lazım olur.
Artık Windows 10 için 4 GB USB bellek yetersiz. 64 bit Windows 10 ISO'nun boyutu 4,3 GB.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı