32 GB RAM + 2 TB SSD gerekli mi?

Phraser

Hectopat
Merhaba. Yeni bir bilgisayar topluyorum ve amacım oyun oynamak + kodlama ile uğraşmak. 16 GB RAM + 1 TB SSD yerine 32 GB RAM + 2 TB SSD almaya değer mi? Ryzen 5 7500F veya i5 13400F + RTX 4060 kullanmayı düşünüyorum. Eğer 16 GB RAM + 1 TB SSD almaya karar verirsem artan bütçeyle ekran kartını 4060 Ti yapacağım. Sizce ne yapsam mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını kolay değiştiremezsiniz ama ram ve ssd takviyesi ilerde kolayca yaparsınız. Ben olsam 4060ti ekran kartı alırdım öncelik olarak.

Son düzenleme:
Anakartınızda fazladan ram ve ssd slotu varsa ihtiyacınız olunca yükseltirsiniz.

Merhaba. Yeni bir bilgisayar topluyorum ve amacım oyun oynamak + kodlama ile uğraşmak. 16 GB RAM + 1 TB SSD yerine 32 GB RAM + 2 TB SSD almaya değer mi? Ryzen 5 7500F veya i5 13400F + RTX 4060 kullanmayı düşünüyorum. Eğer 16 GB RAM + 1 TB SSD almaya karar verirsem artan bütçeyle ekran kartını 4060 Ti yapacağım. Sizce ne yapsam mantıklı olur?
Eğer bütçenizi söylerseniz size ona göre bir sistem tavsiyesinde bulunabilirim.

Eğer bütçenizi söylerseniz size ona göre bir sistem tavsiyesinde bulunabilirim.
Yurtdışından alacağım için kur farkından dolayı TL ye çevirince tam aynı bütçe olmuyor ama belirttiğim parçalar bütçesinde bir bilgisayar topluyorum, 100€ esneme payı olabilir

@PatatesEnes @Aegonide @Sorahan benim de kafama yatan dediğiniz gibi oldu teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı