32 GB RAM alınır mı?

Hocam herkes sadece oyun oynamıyor, iş için kullanabilir.

Tabii ki kullanabilir de 32 ne bileyim. Ben zaten çok eski zamanda kaldım özür dilerim. Render için falan gerekiyordur herhalde bilmiyorum tam ama. Ben orta çağda kaldım.

Alırsın da dünyayı ele geçirmek istiyorsan. 32 ne yapacaksınız ki?
@Pentium G4560 hocam beğenmeyip geçeceğinize hatalı bir şey dediysem duzeltseniz mükemmel olurdu.
Diğer arkadaşların açıklayacağını düşünüp üşendiğimden yazmamıştım ki açıklamışlar da aslında. :D Fırsat varsa 32 almak hem geleceğe yatırım olur, hem de halihazırda iş ve oyunu aynı anda götürmek için konfor sağlar. Örneğin ben iş için milyon sekme ve program çalıştırdığımda hiçbirini kapatmadan rahatça oyuna giriyorum, 16 olsa oyuna geçeceğim zaman hepsini kapatmam gerekir. Bu en basit örneği tabii. Parası olmayan adama 32 al diye diretilmez şu şartlarda ama 32 almaya karar vermiş birine de neden 32 denilmez, fırsat varsa kesinlikle alınmalı. :)

Diğer arkadaşların açıklayacağını düşünüp üşendiğimden yazmamıştım ki açıklamışlar da aslında. :D fırsat varsa 32 almak hem geleceğe yatırım olur, hem de halihazırda iş ve oyunu aynı anda götürmek için konfor sağlar. Örneğin ben iş için milyon sekme ve program çalıştırdığımda hiçbirini kapatmadan rahatça oyuna giriyorum, 16 olsa oyuna geçeceğim zaman hepsini kapatmam gerekir. Bu en basit örneği tabii. Parası olmayan adama 32 al diye diretilmez şu şartlarda ama 32 almaya karar vermiş birine de neden 32 denilmez, fırsat varsa kesinlikle alınmalı. :)

Üzgünüm dediğim gibi benim bilgim biraz eski. Kusura bakmayın haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı