32 GB RAM'den 64'e GB geçmek fark yaratır mı?

Selam sevgili dostla. 32 GB CL36 6000MHz Kingston Fury Beast DDR5 RAM'lere sahibim. Fakat MFS2024 de 28 29 GB RAM kullanimi oluyor ve acaba RAM'ler yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Sizce aynı RAM'lerden 32 GB daha alıp 64'e çıksam fark yaratır mı yoksa gereksiz mı olur?
Gerek yok.

Selam sevgili dostla. 32 GB CL36 6000MHz Kingston Fury Beast DDR5 RAM'lere sahibim. Fakat MFS2024 de 28 29 GB RAM kullanimi oluyor ve acaba RAM'ler yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Sizce aynı RAM'lerden 32 GB daha alıp 64'e çıksam fark yaratır mı yoksa gereksiz mı olur?

İhtiyaç varsa neden alınmasın burada bir sebep göremiyorum 32GB+PAGEFILE geçiyorsa sistem MFS2024 oyununda gereklidir tam tanı koymam için oyun açıkken Görev Yöneticisi > GPU/RAM bölümlerinin görsellerini gönder.

Bu arada yüksek boyutlu bellek kullanmak hele ki yüksek frekanslarda IMC üzerinde yük oluşturur ve sistem çökmeleri kaçınılmazdır JEDEC bellek bakın daha detaylı yazarım lakin bu şekilde yeterlidir.

GTA 6 en baba kaç GB RAM yer 4060 Ti Ryzen 7500F 16dddr5'li sistem var da bende.

GTA 6 en baba kaç GB RAM yer 4060 Ti Ryzen 7500F 16dddr5'li sistem var da bende.

Hocam 32 GB RAM'e tamamlamaya bakın bütçeniz el verirse. Hiç belli olmaz o sistem gereksinimi mevzusu. GTA 6 Online çıkar bakmışsın ki 18-20'lere çıkmış RAM kullanımı. Minimum 4-5 GB Windows harciyor zaten. Oyunun çıkışına daha var zaten almanız sadece GTA 6 için değil diğer oyunlar içinde bir avantaj olur.

4K'da falan oynamıyorsan hayır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı