Ben cevap vermedim. Şaka yapmıştım sadece.Konu sahibine soruyorum siz cevap veriyorsunuz. Konuda göremiyorum böyle bir değer. CL41 diyor zaten 3200 için acayip fazla.
CL41 girilemiyor bile, anakart izin vermez.
Ben cevap vermedim. Şaka yapmıştım sadece.Konu sahibine soruyorum siz cevap veriyorsunuz. Konuda göremiyorum böyle bir değer. CL41 diyor zaten 3200 için acayip fazla.
Ben de dizüstü belleği sanmıştım başta.Ben cevap vermedim. Şaka yapmıştım sadece.
CL41 girilemiyor bile, anakart izin vermez.
Çipten çipe değişebiliyor. Bazı Hynix çiplerde Gear Down Mode kapatınca stabilliği tamamen bozabiliyor, fazladan ayar yapmak gerekiyor. Dediğim programdan fotoğraf atarsanız iyi olur.Ustam çok bu işlerden anlamadığım için bana şu sekilde yardımcı olursan sevinirim BIOS'tan kapaticagim ayar yapacağım o yazdigin sayılar CL değeri ve MHz 3733 şeklinde ayarlanacak şekilde ayarlari yazarsan hepsini dediğin gibi yapıp sana tam bir dönüş sağlamak isterim teşekkürler.
Ben de dizüstü belleği sanmıştım başta.![]()
2-3 error vermesi sorun teşkil eder. 1 tane vermesi bile sorun teşkil eder. Thaiphoon Burner'dan fotoğraf atın.
CL değeri düşürmek performansı çok düşük etkiliyor, gecikme ile ilgili bir ayar. AIDA64'te test yaparken arkada hiçbir uygulama açık olmasın, 68 ns 3600 CL17 için, özellikle 5000 serisi için çok fazla. Büyük ihtimalle Gear down mode kapatmadınız ve RAM CL18 çalışıyor. Zentimings fotoğrafı ekleyin bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.