3200 MHz RAM önerisi

Erkan2727

Decapat
Arkadaşlar kafama göre almak istemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
16 GB 8x2 olarak düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe önemli, ama şunu tercih edebilirsin diğerlerine nazaran uygun fiyatlı ve iyi.

Şahsen RAM konusunda Kingston'dan şaşmıyorum ve bugüne kadar da beni hiç mağdur etmedi.
3200 MHz Ram

Daha ucuz alternatifler de var fakat alabileceğiniz en F/P ürünlerden biri. Bütçeniz orta seviyede ise alınabilecek en iyi belleklerden biri.
Şahsen RAM konusunda Kingston'dan şaşmıyorum ve bugüne kadar da beni hiç mağdur etmedi.
3200 MHz Ram
3200MHz ve 8x2GB RAM'lere bu kadar para dökmek mağdur edecektir ama. Fazla pahalı.

Kingston elbet üzmez ama Crucial Ballistix'lere oranla fiyat farkına değecek bir unsur görmüyorum ben. Ama öneri yine de kötü değil.
Bir bütçe belirtmemiş bende iyi bildiğim bir markayı önerdim sonuçta sadece bir öneri.
Daha ucuz alternatifler de var fakat alabileceğiniz en F/P ürünlerden biri. Bütçeniz orta seviyede ise alınabilecek en iyi belleklerden biri.

3200MHz ve 8x2GB RAM'lere bu kadar para dökmek mağdur edecektir ama. Fazla pahalı.

Bir bütçe belirtmemiş bende iyi bildiğim bir markayı önerdim sonuçta sadece bir öneri.
Bütçe belirtip belirtmemesi çok bir şey değiştirmiyor aslında, bu özellikte belleklere bu kadar para hiçbir koşulda verilmez. Çipleri Samsung-B Die olsa bile fazla...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı