3200 TL - GTX 960 Sistem Toplama

Tek kart her zaman için daha iyidir, ileride SLI yapmazsınız, kartı satıp daha üst bir model ile değiştirebilirsiniz. Neden Gaming serisi bir anakart istiyorsunuz anlamadım ama yüksek ihtimal ile görünüşü size hitap ediyor ama Asus H170M-Plus yeterli olucaktır.

Açıkçası ikinizinkinden de biraz, hem teknolojileri hem de görünüşleri ile cezbediyorlar insanı, bir de kasa pencereli olunca. :)
Teşekkür ederim yorumlarınız, yardımlarınız için, H170A biraz abartı oluyor, almaya çalışırım ancak alamama ihtimalim yüksek, bu durumda B150A en iyi seçenek sanırsam ? SLI yapmayacağımı varsayıyorum, çünkü bende tek kartın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Diyeceksiniz ki 500 veriyorsun bari 50'de ver onu al, ancak oydu buydu derken nerelere çıkıyor, bu işin sonu yok, bir yerde dur demek lazım, ayrıca sadece bu parçalar da değil, mousepadine kadar herşeyi yeni alacağım için 50 değil 10TL bile değere biniyor doğrusu. :)

upload_2016-1-14_20-52-41.png

@Carlsberg tabi bütçe konusunda haklısınız. SLI yapmayacağınızı göz önünde bulundurursak B150A Gaming Pro daha cazip gelebilir. Fakat 35 TL için ben olsam H170 chipsetinin yerine B150 almazdım. Çünkü pek akıllıca olmazdı. İleride belli olmaz ya bir anda kafan atar SLI yapmak istersin veya satacak olsanız alıcı bunu göz önünde bulundurarak almayabilir. Bunun gibi sonuçlar ortaya çıkabilir. Diyeceğim eğer bütçenizi 35 TL daha arttırıp H170A Gaming Pro almanız sizin yararınıza olacaktır. Fakat tabi ki de seçim sizin.

Vatan'da da B150A artmış ya, 40 TL fark var, hakkaten değmez o zaman, aklımda kalır. H170A almaya çalışacağım, eğer bir sıkıntı vs. çıkarsa da en başa, B150'ye döneriz artık yapacak bir şey yok.

@adn1925 Sistem Vatan'dan alınacak, fiyatlar tutacak mı ?
O sisteme 450W yetecek mi ?
Kafamda deli sorular.

Ayrıca 16GB RAM bu kadar gerekli mi ? Neden herkes 16 öneriyor ? Benim aklımda şimdi 2x4 ilerde yine 2x4 olarak almak 4x4 Quad Kit olarak kullanmak var.

8 GB RAM'in yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bazı zevk aldığınız ama optimizasyon sıkıntısı çeken oyunlar var. O yüzden öneriyorum.
450 W yeterli olur.
Fiyatta biraz artış olabilir.

970'in gerçekten çok zora sokacağını düşünüyorum, çok aşırı oyun oynamam, arada BF4-FIFA. 960 yeterli ya, sıkıntıya girmeye gerek yok. 16GB konusunda da hemen almaya gerek yok bence dediğim gibi öyle "oyuncu" felan değilim. 8 ile idare eder, bi' kaç ay sonra aynından bir tane daha alırım.

Sapphire NİTRO modellerinde gayet iyi iş çıkardı bu sisteme R9 380 ya da 380X takılabilir sistemine. İşlemcini i5 6500 yap ekran kartını yükselt önerimdir tabi yine de sen bilirsin bu işlemciler bu ekran kartlarını beslerler merak etme.

Asus ve MSI 'ye göre daha çok ısınıyor Sapphire. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı