3200 TL ile İstanbul'da geçinmek

Geçinebilirsin, kiran yok, çocuğun yok. Tek masrafın mutfak ve ev masrafı.
Sabah ve akşam ortalama bir yemek için alışveriş yapsan rahatlıkla 1K yeterli olur, evin masrafı da 1K'yı zor geçer. 1200 cebinde kalır, 200 TL'sini eğlence için ayırsan köşeye 500 TL atıp biriktirsen fena olmaz.
 
Teknoloji eşya derken neleri kastettiniz? Bodruma 5k'lık villada tatile çıkmayacak ise o para ile gezebilir.
Ama hocam şimdi gezmek var gezmek var. Paramız az diye kötü bir tatil yapmak istemez kimse. Yada para az diye düşük özellikli bir bilgisayar almak istemem. Daha üstü için daha çok zaman lazım. Arkadaş bunu demek istemiş bence. Benim şuan kullandığım bilgisayar G4560-1050Tİ. Şahsen bilgisayar alacak olsam şuan 1070 aşağısına düşmek istemem yani.
 
Rahatça geçinip gidersiniz hocam. Kenara biraz para atıp katlamayı değerlendirebilir, gezmek tozmak için harcayabilirsiniz. Ben köylü olduğumdan çok şükür geçim derdim yok. Sizin durumunuz ne kadar kötü bilmiyorum ama, bir hesap yapınca geçinebilirsiniz gibi.
 
Rahatça geçinip gidersiniz hocam. Kenara biraz para atıp katlamayı değerlendirebilir, gezmek tozmak için harcayabilirsiniz. Ben köylü olduğumdan çok şükür geçim derdim yok. Sizin durumunuz ne kadar kötü bilmiyorum ama, bir hesap yapınca geçinebilirsiniz gibi.
Evim var sağlığım yerinde hocam. Seven arkadaşlarım var. Zararlı alışkanlığım yok. Bu şartlar altında durumumum kötü olduğunu düşünmüyorum. 4000 TL üzeri işim olsa bide harika olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı