Arkadaş boş yapmış takma kafana.Keyfi alıyorum. Bir kaç ay sonra çok daha güzel bir şeye geçerim.
2 çocuk ve anne baba şeklindeyse bir kişinin çalışması normal gibi.Diğer 3 kişi ne yapıyor onlar çalışmıyor mu?
Arkadaş boş yapmış takma kafana.Keyfi alıyorum. Bir kaç ay sonra çok daha güzel bir şeye geçerim.
2 çocuk ve anne baba şeklindeyse bir kişinin çalışması normal gibi.Diğer 3 kişi ne yapıyor onlar çalışmıyor mu?
Kanka aslında bak böyle yaşamak insanı daha güçlü yapıyor. Misal fakir büyümek insanı güçlü yapıyor bir nevi. Çoğumuzda böyleyiz zaten güzel bir şey aslında.
16 yaşındayım, nasıl geciniyorsunuz diye sormayin yemekten ve market alışverişlerinde kısıyoruz. 2 haftada bir market alışverişi yapıyoruz. 500 TL tutuyor o da 2 alışveriş 1000 TL ya da 1500 TL.
Sosyal hayatımız yok, dışarı çıkmıyoruz, tatile gitmiyoruz 7 24 evdeyiz. Dışarı çıkıp şehri bile gezmiyoruz. Saat 12 1 arası kahvaltı yapıyoruz. Ayda 2 3 defa et yiyoruz.
Ben mutluyum Allah'a şükür ediyorum.
Siz ayda ne kadar kazanıyorsunuz ve geçinebiliyor musunuz?
20 yaşında güçlü olunmuyor be kardeşim 20 yaşında çocuk daha 25 yaşında bir idiyorsan doğru diyorsun tabi insanın yaşantısına bağlı ve bu karşılaştırmayı neye dayanarak yapıyorsun anlamadım bakBu durum insanın özgüvenini fiziksel ve psikolojik açıdan mahveder. Güçlü olmak için illa fakir olmaya gerek yok. Anladığım kadarıyla hayatın zorlukları ile hiç karşılaşmamışsınız. 20-25 yaşlarına geldiğinde görürsün güçlü olmayı.
20 yaşında güçlü olunmuyor be kardeşim 20 yaşında çocuk daha 25 yaşında bir idiyorsan doğru diyorsun tabii insanın yaşantısına bağlı ve bu karşılaştırmayı neye dayanarak yapıyorsun anlamadım bak.
Kardeşim 20 yaşında nasıl bir dönüşüm bekliyorsun 20 yaş çocuk 18 yaşta çocuk ben 17 yaşındayım 20 yaşla 3 yıl var aramda yani 3 yılda amerikan istihbaratınamı katıldıda bu kadar olgunlaşıp hayatın gerçeklerini görmüş oluyor iyimisiniz?20 yaş çocuk mu? Yok daha neler.![]()
Kardeşim 20 yaşında nasıl bir dönüşüm bekliyorsun 20 yaş çocuk 18 yaşta çocuk ben 17 yaşındayım 20 yaşla 3 yıl var aramda yani 3 yılda Amerikan istihbaratınamı katıldıda bu kadar olgunlaşıp hayatın gerçeklerini görmüş oluyor iyi misiniz?
ulan aramızda 3 yaş olan çocuk gelmiş bana abicim diyor Sıkıntınızmı varYa abicim yaşımı senden mi öğreneceğim acaba? Bu mesaj ne?
Ulan aramızda 3 yaş olan çocuk gelmiş bana abicim diyor sıkıntınızmı var![]()
çocuk 18 yaşta çocuk ben 17 yaşındayım 20 yaşla 3 yıl var aramda yani 3 yılda Amerikan istihbaratınamı katıldıda bu kadar olgunlaşıp hayatın gerçeklerini görmüş oluyor iyi misiniz?
20 yaşında güçlü olunmuyor be kardeşim 20 yaşında çocuk daha
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.