Aylık 13 bin TL ile 4 kişi geçinmek

Kanka aslında bak böyle yaşamak insanı daha güçlü yapıyor. Misal fakir büyümek insanı güçlü yapıyor bir nevi. Çoğumuzda böyleyiz zaten güzel bir şey aslında.

Bu durum insanın özgüvenini fiziksel ve psikolojik açıdan mahveder. Güçlü olmak için illa fakir olmaya gerek yok. Anladığım kadarıyla hayatın zorlukları ile hiç karşılaşmamışsınız. 20-25 yaşlarına geldiğinde görürsün güçlü olmayı.

Son düzenleme:
16 yaşındayım, nasıl geciniyorsunuz diye sormayin yemekten ve market alışverişlerinde kısıyoruz. 2 haftada bir market alışverişi yapıyoruz. 500 TL tutuyor o da 2 alışveriş 1000 TL ya da 1500 TL.

Sosyal hayatımız yok, dışarı çıkmıyoruz, tatile gitmiyoruz 7 24 evdeyiz. Dışarı çıkıp şehri bile gezmiyoruz. Saat 12 1 arası kahvaltı yapıyoruz. Ayda 2 3 defa et yiyoruz.

Ben mutluyum Allah'a şükür ediyorum.

Siz ayda ne kadar kazanıyorsunuz ve geçinebiliyor musunuz?

Eviniz kendinize mi ait.

Bu durum insanın özgüvenini fiziksel ve psikolojik açıdan mahveder. Güçlü olmak için illa fakir olmaya gerek yok. Anladığım kadarıyla hayatın zorlukları ile hiç karşılaşmamışsınız. 20-25 yaşlarına geldiğinde görürsün güçlü olmayı.
20 yaşında güçlü olunmuyor be kardeşim 20 yaşında çocuk daha 25 yaşında bir idiyorsan doğru diyorsun tabi insanın yaşantısına bağlı ve bu karşılaştırmayı neye dayanarak yapıyorsun anlamadım bak

Kardeşim 20 yaşında nasıl bir dönüşüm bekliyorsun 20 yaş çocuk 18 yaşta çocuk ben 17 yaşındayım 20 yaşla 3 yıl var aramda yani 3 yılda Amerikan istihbaratınamı katıldıda bu kadar olgunlaşıp hayatın gerçeklerini görmüş oluyor iyi misiniz?

Ya abicim yaşımı senden mi öğreneceğim acaba? Bu mesaj ne?

Ulan aramızda 3 yaş olan çocuk gelmiş bana abicim diyor sıkıntınızmı var :D

O zaman niye aşağıdaki mesajda 17 diyor? Ayrıca yaşımın 19 olduğunu profilime bakarak gördüysen o gerçek yaşım değil.

çocuk 18 yaşta çocuk ben 17 yaşındayım 20 yaşla 3 yıl var aramda yani 3 yılda Amerikan istihbaratınamı katıldıda bu kadar olgunlaşıp hayatın gerçeklerini görmüş oluyor iyi misiniz?

20 yaşında güçlü olunmuyor be kardeşim 20 yaşında çocuk daha

Evet sıkıntım var, bana niye çocuk diyorsunuz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı