3200G APU sistem toplama

Aerocool Streak Kasa önermiyorum. Hava akışı çok kötü bir kasa. Ön panelden hava alacak hiçbir yeri yok kasanın.

İmkan varsa anakartı B450 çipset seçin.

Neden B450 anakart modelini seçmeliyim? Sanırsam A320 ile hızaşırtma yapılmıyor ama zaten hızaşırtma yapmayacaktım sadece ben bu sisteme 2-3 sene sonra RX 570 benzeri bir kart takıp orta-yüksek çözünürlükteki oyunları oynamak istiyorum bir de kasayı Dark diamond Pro yaptığım zaman 2300 TL oluyor sizce bu kasa nasıl?

Neden B450 anakart modelini seçmeliyim? Sanırsam A320 ile hızaşırtma yapılmıyor ama zaten hızaşırtma yapmayacaktım sadece ben bu sisteme 2-3 sene sonra RX 570 benzeri bir kart takıp orta-yüksek çözünürlükteki oyunları oynamak istiyorum bir de kasayı Dark diamond Pro yaptığım zaman 2300 TL oluyor sizce bu kasa nasıl?
İleride sistemi güncellediğiniz zaman, hız aşırtma yapıp yapmayacağınızı bilemezsiniz. Overclock, illa ki gerekir. Ayrıca A320 anakartlar, yeni çıkan 4. nesil ryzen işlemcileri desteklemeyecek. B450 alırsanız 4. nesil işlemcileri de kullanabileceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı