Artık anlaşılıyor. Biraz dumplara karşı zor davrandım ve birkaç şey keşfettim. Yine ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata. Ama bu direkt olarak işlemci kaynaklı. Chipset sürücüsü kurup tekrar sonucu belirtin.
Ek olarak sonrasında OCCT ile işlemciye ve ekran kartına testler yapın. Ve işlemci sıcaklığı ne durumda?
Son olarak tüm sistem disklerinin Health sekmelerinin görselini paylaşır mısınız?
Bu kadar emek bu kadar alın terinden sonra patlasa gam yemem.
Mavi ekran düzeldi fakat kasanın ön tarafındaki ses giriş portları çalışmamaya başladı. Kulaklığı kafama takınca kambur kalıyorum
Anakart websitesinden ses sürücüsü indirirsen olur gibime geliyor. Sonra da HD Audio panelinden "Ön panel jak saptamasını engelleyin" özelliğini açarsınız sorun çözülecektir.
Anakart websitesinden ses sürücüsü indirirsen olur gibime geliyor. Sonra da HD Audio panelinden "ön panel jak saptamasını engelleyin" özelliğini açarsınız sorun çözülecektir.
Hocam çok teşekkür ederim jak saptamasını engelledim şu an çalıştı.
Hakkınız ödenmez hocam.
Hocam aslında bir sorun yok ama belirtmek istiyorum 2 gündür aralıksız herhangi bir mavi ekran vermedi tıkır tıkır çalışıyor vallahi. @Enes3078