Çözüldü 3200G sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ktekumut61

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir türlü bu meretten kurtulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek çözüm Windows 8'e mi düşürsem?

Çözüm
Artık anlaşılıyor. Biraz dumplara karşı zor davrandım ve birkaç şey keşfettim. Yine ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata. Ama bu direkt olarak işlemci kaynaklı. Chipset sürücüsü kurup tekrar sonucu belirtin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak sonrasında OCCT ile işlemciye ve ekran kartına testler yapın. Ve işlemci sıcaklığı ne durumda?

Son olarak tüm sistem disklerinin Health sekmelerinin görselini paylaşır mısınız?
Hocam merhaba, CRITICAL_PROCESS_DIED hatasını Google'de arattırdım, HD Tune Pro programı üzerinden harddisk kontrol ediliyor sanırım bende böyle bir hata çıktı, ne olabilir?

TL-WN722n V3 ve V2 gibi ayrı modeller var, hangisi olduğu belli mi tam olarak?

Ver:3.20 yazıyor hocam.

Hocam merhaba critical died process hatasını Google'de arattırdım HD Tune Pro programı üzerinden harddisk kontrol ediliyor sanırım bende böyle bir hata çıktı ne olabilir?

Sanırsam bad sector varmış. Quick Scan tiki kapalıyken Error Scan yapın.

Sanırsam bad sector varmış. Quick scan tiki kapalıyken error scan yapın.

Şimdi tiki kaldırıp taramayı başlattım hocam.

Teşekkür ederim hocam, indirip kurdum.
Yani bu işlemleri yaparken mavi ekran vermediği için çok mutluyum şu an, teşekkür ederim hepinize. Daha önce bu kadar dayanamamıştı.
Hocalarım hepinizden özür dilerim dün yazamadığım için geç saat olduğu için sizleri rahatsız etmek istemedim. Dün tiki kaldırıp error scan yaparken 2 defa aynı sorunu yaşadım bu sefer mavi ekran değil de ekran takıldı yani sistem çalışıyor fakat ekran takılı kaldı.
2.defa açtığımda ise bu sefer monitör ekranı komple siyaha büründü fakat sistem hala çalışıyor.
Yani bu sorun monitörden kaynaklı olabilir mi? Çünkü yaklaşık 6 sene olacak bu monitörün.
@Ma'at @The G.O.A.T @Enes3078

Hocam, eğer mavi ekran almadıysanız bu iyi bir şey. Daha önce monitörde böyle bir sorun yaşadıysanız monitörden kaynaklı olabilir. HDD kullanıyorsunuz sanırsam ondan da kaynaklanması mümkün. Eğer HDD eski ve uzun süre kullanılmamışsa olması muhtemel. HDD kullanılmadığı zaman sağlığı düşer bad sector oluşur.

Hocam üzülerek söylüyorum ki size cevap yazacakken SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatasını aldım. Bakabilir misiniz?

Windows'un kullandığı bir sys dosyası Opera ile çakışmış Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak güvenli modda Opera'yı açmadan uygulayın. Sorunun sys dosyasında olduğunu düşünüyorum. Uzun zaman Opera kullandım hiç böyle bir hata almadım. Alanı da görmedim.

Windows'un kullandığı bir sys dosyası Opera ile çakışmış Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak güvenli modda Opera'yı açmadan uygulayın.

Teşekkür ederim hemen deniyorum hocam.

Bu arada Opera üzerinden sürekli YouTube'ye girdiğimde sürekli bu mavi ekran hatasını veriyordu System servis exeption.

Hocam merhaba dediğiniz işlemleri yapıp bilgisayarı yeniden başlattım.
Opera'yı sileyim mi yoksa başlatırken yönetici olarakmı başlatayım ben şey için kullanıyorum hocam Opera'yı YouTube'da ders videosu izlerken araya reklam girmesin diye kullanıyordum isterseniz silebilirim. @The G.O.A.T

Hocam, silin. Microsoft Edge'e geçin şu an Opera'dan daha iyi. Adblocker eklemek zor değil diye biliyorum. Bir de öyle kullanın yeniden alırsanız dump dosyasını da atın. Bende Brave kullanıyorum en yakın zamanda Edge'e geçeceğim.

Tamam hocam teşekkür ederim. Şimdi siliyorum bir sorun olursa sizi etiketleyebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…