Çözüldü 3200G sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ktekumut61

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir türlü bu meretten kurtulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Tek çözüm Windows 8'e mi düşürsem?

Çözüm
Artık anlaşılıyor. Biraz dumplara karşı zor davrandım ve birkaç şey keşfettim. Yine ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata. Ama bu direkt olarak işlemci kaynaklı. Chipset sürücüsü kurup tekrar sonucu belirtin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak sonrasında OCCT ile işlemciye ve ekran kartına testler yapın. Ve işlemci sıcaklığı ne durumda?

Son olarak tüm sistem disklerinin Health sekmelerinin görselini paylaşır mısınız?
Evet fark ettim. Yeni dumpları paylaşın bi' yine olmazsa bağlanıp Verifier'ı ayarlayacağım. Tekrar etmeden yeni dumpları paylaşırsanız iyi olur. :)

Artık anlaşılıyor. Biraz dumplara karşı zor davrandım ve birkaç şey keşfettim. Yine ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata. Ama bu direkt olarak işlemci kaynaklı. Chipset sürücüsü kurup tekrar sonucu belirtin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ek olarak sonrasında OCCT ile işlemciye ve ekran kartına testler yapın. Ve işlemci sıcaklığı ne durumda?

Son olarak tüm sistem disklerinin Health sekmelerinin görselini paylaşır mısınız?

Çözüm

Ek olarak sonrasında OCCT ile işlemciye ve ekran kartına testler yapın. Son olarak işlemci sıcaklığı ne durumda?

Tam yazıyordum hocam elinize sağlık.

Son olarak tüm sistem disklerinin health sekmelerinin görselini paylaşır mısınız?

Öncelikle tekrar merhaba hocam teşekkür ederim sizide bayağı uğraştırdım. Fakat chipset sürücüsünü bu 5.defa silip tekrar yükleyişim health sekmelerinin görselini o kadar çok atmak istiyorum ki hocam tarama başlıyor yarıya geldiğinde mavi ekran geliyor bütün tarama boşa gidiyor. :(

Öncelikle tekrar merhaba hocam teşekkür ederim sizide bayağı uğraştırdım. Fakat chipset sürücüsünü bu 5.defa silip tekrar yükleyişim health sekmelerinin görselini o kadar çok atmak istiyorum ki hocam tarama başlıyor yarıya geldiğinde mavi ekran geliyor bütün tarama boşa gidiyor. :(

HDD ile alakalı bir sıkıntıda olabilir. Bilgisayarınızda kaç disk var ve kaçı SSD kaçı HDD?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı