320GB HDD önerisi

Evet hatta en fazla 5ay gitsin yenisini ileride alacağım diyorum biraz sıkıştık para konusunda :(

Sistemi yeni topladınız değil mi SSD'yi verip HDD alsanız HDD ile bol alan biraz yavaş PC ile ida.

Intel atom N455'li notebookum var 2010'da aldım hatta Hackintosh var sorun yok. Canavar gibi hala.

2 GB.
Ben 2005 yapımı Fujitsu D3041'a 1 anakart ( son dönemde deerlendi) Pentium'e 6500 2 GB RAM 400 GB HDD G41 Express chipset ekran kartı ( cipsedin anakartı) ile cok uzun süre idare ettim anakartım aldımız ilk hafta arıza verdi vs 2019'da HD3600 model ekran kartı 2020 Quad Core.

Maksimum 5 6 ay idare edilir diye düşünüyorum sanki ama? İleri de 1TB geçerim.

Sana şoyle diyeyim sadece GTA 5 yükleyeceksen icine bir şey diyemem ben enson bu kadar hızlı bir Radeon HD 3600 ekran kartını 60 TL'lik ekran kartını 200 TL'ye almıştım acele etme acele edersen kaybedersin.
Ama diyorsan ben sadece GTA oynayacagım al oyna ama 5 6 ay idare etmez yeni sistem topladın yeni oyunlar oynamak istersen yer yetersiz kalır.
Özet olarak sadece GTA oynıyacaksan al ama ben farklı oyunlar oynarım dersen alma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı