- Makaleler
- 1
3325 mı bu mu daha iyi birde bu bahsettiğm sorunu yapar mı?Xotran al veya 200 daha koyup SS Prime falan al hocam bunlarda bir mercury bile yok.
3327.
3325 mı bu mu daha iyi birde bu bahsettiğm sorunu yapar mı?Xotran al veya 200 daha koyup SS Prime falan al hocam bunlarda bir mercury bile yok.
3327.
3325'i tek lokmada yutar. İnsan kolunun kolay kolay çıkamayacağı kadar güçlü bir sensör.3325 mı bu mu daha iyi birde bu bahsettiğm sorunu yapar mı?
Kaşe, imza.3325'i tek lokmada yutar.
Bu bütçede en iyisi bu mu hocam ergonomi olarak nasıl bir mouse?3325'i tek lokmada yutar. İnsan kolunun kolay kolay çıkamayacağı kadar güçlü bir sensör.
Sensörü nedir hocam?Ben bunu kullanıyorum dostum 1 yıl önce belki daha fazla da olmuş olabilir Vatan Bilgisayar'dan aldım herhangi bir takılma sorunu vs yaşamadım daha önce Rival 3 kullanıyordum onun yerini de çok aratmıyor sağ olsun tavsiye ederim.![]()
Frisby FM-G3320K Kablolu Gaming Optik Mouse 6 - PttAVM
Frisby FM-G3320K Kablolu Gaming Optik Mouse 6400dpı Rgb Frisby FM-G3320K Kablolu Gaming Optik Mouse 6400dpı Rgb - 2025www.pttavm.com
Sunplus 199 denen gudubet şey. Para verilmez.Sensörü nedir hocam?
hocam bütçemde xotran dan daha iyisi yoksa xotran alıyorum ozaman.Sunplus 199 denen gudubet şey. Para verilmez.
Hocam bütçemde xotrandan daha iyisi yoksa xotran alıyorum o zaman.
@LorrieNN @Caner Uncu @picl raknhocam @Paper.C
Hocam mouse bugün elime ulaştı lakin bu farede da ani dönüşlerde takılma oluyor anlamadım sebebi nedir?
Mousepad kaynaklı muhtemelen.hocam bütçemde xotran dan daha iyisi yoksa xotran alıyorum ozaman.
@LorrieNN @Caner Uncu @picl raknhocam @Paper.C
Hocam mouse bugün elime ulaştı lakin bu farede da ani dönüşlerde takılma oluyor anlamadım sebebi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.