33.000TL'ye monitör dahil grafik tasarım için sistem önerisi

Pamuter

Decapat
Daha fazla  
Akrabama alacağız grafik tasarım okuyor, ara sıra oyun da oynuyor kendisi. Monitör IPS ve 144Hz aşağısı olmazsa iyi olur.
Ekran kartı da NVIDIA tercih ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz oyunlarda RDR 2 ve Witcher 3 o bütçeyle PC için oyunlarda oynamada zorluk çıkartabilir ama kalite sevmiyorsa düşügede verebilir kullanıcı grafikleri.
Çok güçlü bir işlemci tercih ettiğimiz senaryodan mı bahsediyoruz, çünkü ben 3060 ile bile çok rahat oynayabiliyorum hepsini?

Çok güçlü bir işlemci tercih ettiğimiz senaryodan mı bahsediyoruz, çünkü ben 3060 ile bile çok rahat oynayabiliyorum hepsini?

Senin monitör değerlerini pek bilemem ama grafik tasarım için biraz daha yukarı oynayıp 25k 26k ya Gaming Gen TR veya Sinerji gen TR gibi sitelerden 5060'li sistemlere bakılabilir işlemci olarak ise Ryzen 5 7500F öneririm o bütçeyle pek bir şey beklememek lazım monitör olarak ASUS VG248QG modelini tercih edebilirsiniz.

Senin monitör değerlerini pek bilemem ama grafik tasarım için biraz daha yukarı oynayıp 25k 26k ya Gaming Gen TR veya Sinerji gen TR gibi sitelerden 5060'li sistemlere bakılabilir işlemci olarak ise Ryzen 5 7500F öneririm o bütçeyle pek bir şey beklememek lazım monitör olarak ASUS VG248QG modelini tercih edebilirsiniz.
ben pek piyasayı bilmiyorum hocam link atar mısınız hangisini almalıyız

Yeni nesil oyunlar forza5, RDR2, Witcher 3 gibi
Bi kere yeni nesil dediğiniz oyunların en yenisi 2021 de çıktı bu bilgi kenarda bir dursun.

2. olarak belirttiğiniz bütçede çıkacak en tepe kart amd olarak belki 7700 xt - 9060 xt, nvidia olarak olsun olsun 5060. Alacağınız 5060 da memnun etmez.

Kimse yeni aldığı bir sistem de ultra grafiklere çekeyim de oyun oynayayım dediğinde yetersiz vram uyarsı almak istemez diye düşünüyorum.

Bi kere yeni nesil dediğiniz oyunların en yenisi 2021 de çıktı bu bilgi kenarda bir dursun.

2. olarak belirttiğiniz bütçede çıkacak en tepe kart amd olarak belki 7700 xt - 9060 xt, nvidia olarak olsun olsun 5060. Alacağınız 5060 da memnun etmez.

Kimse yeni aldığı bir sistem de ultra grafiklere çekeyim de oyun oynayayım dediğinde yetersiz vram uyarsı almak istemez diye düşünüyorum.
Hangi sistemi öneriyorsunuz hocam ?

Bir kere yeni nesil dediğiniz oyunların en yenisi 2021 de çıktı bu bilgi kenarda bir dursun.

2. olarak belirttiğiniz bütçede çıkacak en tepe kart AMD olarak belki 7700 XT - 9060 XT, NVIDIA olarak olsun olsun 5060. alacağınız 5060 da memnun etmez.

Kimse yeni aldığı bir sistem de Ultra grafiklere çekeyim de oyun oynayayım dediğinde yetersiz VRAM uyarsı almak istemez diye düşünüyorum.

Arkadaş da haklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı