33.400 TL'ye RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

B4tı

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

RAM ile alakası yok yahu. 16 GB RAM yeterli hala o bütçeye daha iyi sistemler varken alınmaz.

Alınmaz.

Bir de yanına şu soğutucuyu alıp taktın mı tadından yenmez dostum.

Ben en basitinden söyledim. 30k verip 16 GB RAM yeterli mi? Değişik geldi.

Değişik gelmemeli 4070 Super sistemlerde bile hala 16 GB RAM kullanılıyor arkadaş isterse 2K TL gibi bir fark vererek 32 yapar.

O halledilir hocam onun dışında alınabilir bir sistem mi sizce.

Atmış olduğum sistemi ve soğutucuyu alabilirsin bütçen varsa RAM'i 32 yap özelleştirme kısmından bütçen yoksa artamazsan ileri bir zaman da yetmemeye başladığında 32 yaparsın.

RAM ile alakası yok yahu. 16 GB RAM yeterli hala o bütçeye daha iyi sistemler varken alınmaz.

Bir de yanına şu soğutucuyu alıp taktın mı tadından yenmez dostum.

hocam ben forumlarda rx ekran kartlarıyla alakalı bir sürü şikayet okudum o yüzden biraz ön yargım oluştu ha rtx için de şikayetler var tabi yok değil ama gördüğüm kadarıyla oranladığım zaman rx de olan şikayetler ve insanların yaşadığı sorunlar daha fazla gibi geldi bana açıkçası

Hocam ben forumlarda RX ekran kartlarıyla alakalı bir sürü şikayet okudum o yüzden biraz ön yargım oluştu ha RTX için de şikayetler var tabii yok değil ama gördüğüm kadarıyla oranladığım zaman RX de olan şikayetler ve insanların yaşadığı sorunlar daha fazla gibi geldi bana açıkçası

O sorunlar 500 ve 5000 serisinde yaşanıyor. 6000-7000 serisinde yok öyle sorunlar dostum.

hocam ben forumlarda rx ekran kartlarıyla alakalı bir sürü şikayet okudum o yüzden biraz ön yargım oluştu ha rtx için de şikayetler var tabi yok değil ama gördüğüm kadarıyla oranladığım zaman rx de olan şikayetler ve insanların yaşadığı sorunlar daha fazla gibi geldi bana açıkçası
6000-7000'de o sorunların hiç birini görmezsiniz merak etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı