33 bin TL laptop önerisi

Bütçe
34000
Anladım Nitro 5 iyidir yani artık Lenovo falan diğerleri dışında.

Lenovo LOQ ve HP Victus 16 modelleri sorunlu cihazlar hocam maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir kaç videoda bazı modellerde loqlarda sorun var diye duymuştum o yüzden baya kafama soru işareti bırakmıştı

Hocam nitro 5 içinde çok ısınıyor diyorlar termal padlar fln hamur oluyormuş

Birkaç videoda bazı modellerde LOQ'larda sorun var diye duymuştum o yüzden bayağı kafama soru işareti bırakmıştı.

Hocam Nitro 5 içinde çok ısınıyor diyorlar termal padlar falan hamur oluyormuş.

Isınma sorunu var ama PTM 7950 ile çözülebilir ya da işlemciye watt limit koyabilirsiniz.
Diğer markalar zaten kronik sorunlu cihazlar HP Victus 16 ve Lenovo LOQ gibi bozulan cihaz alacağınıza biraz ısıncak artık yapacak bir şey yok bu bütçeye bu kadar.

Nedendir bilmem ama videodaki arkadaşın bahsettiği oyunların hepsini oynadım bilgisayarı ısındıracak şekilde yatağın üstünde bile oyun oynadım ama bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım. Cihazı 2024 Kasımda almıştım kullandıktan 6 ay sonra ram takviyesi de yaptım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım. Cihazın gayet güzel ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum buna ek olarak benim cihazım 115w şuan piyasadaki modeller 105w büyük ihtimalle ana kart sorununu böyle çözdüler diye düşünüyorum.(LOQ15IAX9 RTX4060 i5-12450hx)

Anladım nitro 5 iyidir yani artık lenovo fln diğerleri dışında
Eski bir Acer kullanıcısı olarak kesinlikle önermem. 30 yılı aşkın bilgisayar kullanıcısıyım, bir kaç seferde Acer deneyimim oldu. En fazla sorunu Acer de yaşadım. Teknik servis konusnuda çok sıkıntılılar. Hala devam ediyor mu bilemiyorum ama menteşe sorunları çok yaşanıyordu eskiden. Şimdiki kasalarına baktığımda eski tarzlarını sürdürüyorlar gibime geldi. Şu anda DELL Inspiron 15 3530 kullanıyorum. Oyun amaçlı almadım. Ofis ve iş amaçlı aldığım için son derece memnunum. Günceldeki çoğu notebook upgrade imkanı tanımaz iken bunda hem ram hemde SSD upgrade mümkün. Eğer DELL in oyun amaçlı modelleri bütçene uygun olur ise bir de onlara bak derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı