3300 TL monitör dahil GTX 1060 sistem hakkındaki düşünceleriniz

Alttaki fotoğrafta bulunan sistemi yarın veya sonraki gün almayı düşünüyorum fakat RAM ve kasa ile ilgili sorularım var. Kasa iyi midir? Ayrıca 2133 MHz RAM bulunmadığından 2400 MHz aldım. Zaten anakarta 2133 MHz şeklinde işlenir diye, sizce bu gelecekte bir sorun çıkarır mı? Ayrıca sistem hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bunun dışında, Ebrar Bilgisayar hakkında bilgisi veya fikri olan var mı? Fiyatları şaşırtıcı derecede ucuz. Ekşi Sözlük vb. yerlerde fazlasıyla övülen bir firma.

aaayyyy.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız çok düşük kalıyor sistemin geri kalanına ummadığınız sıkıntılar çıkarabilir. Msı b150m Bazooka gibi bir anakarta terfi ettirmelisiniz. Kasa'nın bir sorununu duyadım ama Zalman R1'e bir bakın isterseniz daha hoş gözüküyor bence. RAM olayında bir sıkıntı olmaz rahat olun. Anakart 2133 desteklediğinden RAM'ler o hızda çalışır.

Şüpheniz varsa Ebrar Bilgisayar ile ilgili, istediğiniz parçaların Üsküdar'daki dükkanlarında olup olmadığını sorgulatın ve hafta içi sabah 10.00-18.00 arqaası gidip elden alın. Çalışan eşliğinde kontrolde edebiliyormuşsunuz.

GTX 1060,1030 TL mi :eek:

1030TL+KDV

Anakartınız çok düşük kalıyor sistemin geri kalanına ummadığınız sıkıntılar çıkarabilir. Msı b150m Bazooka gibi bir anakarta terfi ettirmelisiniz. Kasa'nın bir sorununu duyadım ama Zalman R1'e bir bakın isterseniz daha hoş gözüküyor bence. RAM olayında bir sıkıntı olmaz rahat olun. Anakart 2133 desteklediğinden RAM'ler o hızda çalışır.

Şüpheniz varsa Ebrar Bilgisayar ile ilgili, istediğiniz parçaların Üsküdar'daki dükkanlarında olup olmadığını sorgulatın ve hafta içi sabah 10.00-18.00 arqaası gidip elden alın. Çalışan eşliğinde kontrolde edebiliyormuşsunuz.

Hadi ya, o kadar mı kötü anakart? Bütçemi arttırma ihtimalim de yok. Ama şu var; bu sisteme muhtemelen başka bir geliştirme yapmam, alırsam direk sistemi sıfırdan alırım diye düşünüyorum ben.

Hadi ya, o kadar mı kötü anakart? Bütçemi arttırma ihtimalim de yok. Ama şu var; bu sisteme muhtemelen başka bir geliştirme yapmam, alırsam direk sistemi sıfırdan alırım diye düşünüyorum ben.
DDR4 iyidir, yeni soket falan laflarına inanmayın. Sistemin nefesini kesecektir o anakart. b150 bir anakarta geçmelisiniz en az. Sistemin uyumlu olması gerekir, bir parçaya bütün parayı yatırmak kötü seçim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı