3300 TL sistem toplama

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
3300 TL sistem toplayacağım arkadaşıma. Monitör içinde olsun, 8 GB RAM olacak sadece, SSD gerek yok, AMD işlemci, NVIDIA Ekran kartı. Arkadaşımın istediği bunlar, sistem toplar mısınız?

3300TL monitörlü bütçeye bırak AMD-NVIDIA'yı, harici ekran kartı sığmaz hocam. Sığsa RX 560 falan sığardı o da AMD.
Ben APU tavsiye ediyorum, arkadaşınıza bir sorun. Ona göre öneri yapabilirim.
APU olsun, o fiyata anca o gider.
Biraz acele olursa sevinirim

Ryzen 5 3400G
B450M S2H
Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz
WD Green 240GB SATA SSD
Dark Raider 500W Kasa
Acer Ek220qabi 75Hz 21.5 Monitör
3400 tutuyor, telefondan link atamıyorum. Ufak bir araştırma veya Akakçe üzerinden en ucuz fiyatlara ulaşabilirsiniz.
Aynı RAM modelinden kısa sürede bir tane daha almasını öneriyorum. Çift kanal RAM büyük performans artışı yaratacaktır.

İtopya üzerinden APU sistemlere bakabilirsin. Gayet güzeller.

Ryzen 5 3400G
B450M S2H
Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz
WD Green 240GB SATA SSD
Dark Raider 500W Kasa (Dahili VX Plus bulunduranı alın, 520TL fiyatı var. 430TL olanı almayın.)
Acer Ek220qabi 75Hz 21.5 Monitör
3400 tutuyor, telefondan link atamıyorum. Ufak bir araştırma veya Akakçe üzerinden en ucuz fiyatlara ulaşabilirsiniz.
Aynı RAM modelinden kısa sürede bir tane daha almasını öneriyorum. Çift kanal RAM büyük performans artışı yaratacaktır.
SSD yerine HDD alırsak ne fark eder fiyat olarak?

Ryzen 5 3400G.
B450M S2H.
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz.
WD Green 240GB SATA SSD.
Dark Raider 500W kasa (dahili VX Plus bulunduranı alın, 520TL fiyatı var. 430TL olanı almayın.)
Acer EK220QABI 75Hz 21.5 monitör.

Arkadaşıma katılıyorum. İşlemci zaten 2 GB RAM ayırıyor kendisine. 6 GB RAM ile GTA 5 oynarsın en fazla.

Bir hafta önce can sıkıntısından piyasadaki en ucuz parçalarla(işlemci hariç R3 1200 var) PC toplasak ortaya ne fiyat çıkar diye bakmak istemiştim. 3455 TL tutuyor bu hali ile bile.

İlk olarak eğer bu PC sıfır olacaksa NVIDIA ekran kartını unutun o paraya imkansız.

Not: Öyle değişiklik olsun diye bakmıştım anakart ve işlemci uyumsuz olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı