3350 TL dizüstü bilgisayar tercihi

ByNova

Centipat
Daha fazla  
İyi forumlar.
Maksimum 3350 TL bütçe var. Yiğenime alacağım. Kendisi ders videoları izleyecek, internette gezinecek, YouTube'da takılacak. Oyun falan oynamayacak. Aşağıda bazı modelleri buldum(ucuzdan pahalıya). Sizce hangisini tercih etmeliyim. Sizin bildiğiniz daha iyi varsa belirtebilirsiniz. Ayrıca Vatan, Teknosa, MediaMarkt gibi yerler yerine Trendyol, N11 gibi yerlerden almamın bir sakıncası olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Asus D509DA-BR211T Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor (Vatan'da 3350 TL)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-08-09 at 13.27.15.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-09 at 13.27.15.jpeg
    152,3 KB · Görüntüleme: 41

Oyunda açar düşük ayarlarda çocuk heves eder ileride.4 GB 8 GB bile az gelirken çok düşük kalır.
Bir de APU bir sistem olduğu için bu RAM'in bir kısmı APU için ayrılacak. Sizin attığınız ilk iki sistem 2 GB RAM'li bir seviyeye düşecek. Kullanım imkansız olacak. İleride garanti bitince bir 8 GB RAM daha eklenirse bu sisteme daha da iyi olur.

Oyunda açar düşük ayarlarda çocuk heves eder ileride. 4 GB 8 GB bile az gelirken çok düşük kalır.
Bir de APU bir sistem olduğu için bu RAM'in bir kısmı APU için ayrılacak. Sizin attığınız ilk iki sistem 2 GB RAM'li bir seviyeye düşecek. Kullanım imkansız olacak. İleri de garanti bitince bir 8 GB RAM daha eklenirse bu sisteme daha da iyi olur.

AMD işlemcilerden pek anlamıyorum. Diğer özellikler iyi duruyor. Günlük işleri rahat görür mü sizce? Ayrıca bu siteden güvenle alışveriş yapılır mı?

Hiçbirini almayın bu daha mantıklı olur.
.
Güvenemiyorsanız bu.
AMD işlemcilerden pek anlamıyorum. Diğer özellikler iyi duruyor. Günlük işleri rahat görür mü sizce? Ayrıca bu siteden güvenle alışveriş yapılır mı?
Verdiğiniz modellere göre Ryzen 3 3200U veya Ryzen 5 3500U bir laptop almanız çok daha iyi olacaktır. Oyun anlamında da verdiğiniz laptoplardan çok daha iyiler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı