33K Full+Full sistem toplama

İşlemci olarak Intel düşünüyorum Intel olarak önerebileceğiniz sistem var mıdır?

31k.

QHD monitorsuz QHD sistem tuhaf. 4060 Ti tercih ederim, cunku QHD monitor yok.

Orası öylede bakılıdıgı zaman RX 6800 çok daha kailteli bir kart 4060 Ti'ın 3060 Ti'dan pek bir farkı yok DLSS 3 dışında.

İşlemci olarak Intel düşünüyorum Intel olarak önerebileceğiniz sistem var mıdır?

Bunu kullanabilriisinz ama ben ekran kartından dolayı öbür sistemi tercih etmenizi öneririm.

Orası öylede bakılıdıgı zaman RX 6800 çok daha kailteli bir kart 4060 Ti'ın 3060 Ti'dan pek bir farkı yok DLSS 3 dışında.

Hayir.

Frame generation gibi muazzam otesi bir ozelligi var.

AMD, 6000 serisine donanimsal olarak getirecek. NVIDIA kadar iyi olmayacak her turlu.

Hem attigim DDR5.

QHD monitorle beraber 6800 olsa ve 4060 Ti 16 GB olmayacaksa 6800 secebilirim ama boyle olmaz.

Hayir.

Frame generation gibi muazzam otesi bir ozelligi var.

AMD, 6000 serisine donanimsal olarak getirecek. NVIDIA kadar iyi olmayacak her turlu.

Hem attigim DDR5.

QHD monitorle beraber 6800 olsa ve 4060 Ti 16 GB olmayacaksa 6800 secebilirim ama boyle olmaz.

Hocam her kartın kendine özel şeyleri var ama tabii ki sizinki daha yeni bir kart yani alacak arkadaş bilir.

Ama attıgınız monitörü beğenmiyorum benim attıgım daha yeni nesil fiyat farkıda pek fazla yok.

Kasa olarak hangisi sizce?

Eger gidip QHD ekran kartini QHD monitor yerine FHD monitorle kullanip 5600 ile darbogaz yasamak ve QHD kartini, FHD ile gereksiz yere fazla sekilde kullanmak ve DDR5 sistemi, yeni nesil 4060 Ti, onu acik teknolojili, daha az guc tuketimli karti reddetmek istersen, sen bilirsin.

Eger gidip QHD ekran kartini QHD monitor yerine FHD monitorle kullanip 5600 ile darbogaz yasamak ve QHD kartini, FHD ile gereksiz yere fazla sekilde kullanmak ve DDR5 sistemi, yeni nesil 4060 Ti, onu acik teknolojili, daha az guc tuketimli karti reddetmek istersen, sen bilirsin.

Hocam 1080p monitörle kullanacağım hangisi sizce.

Kasa ve soğutmasıda çöp ayrıca Power'ı da Gamepower gamepowera laf etmiyorum bu modele ediyorum.

Kasa ve soğutmasıda çöp ayrıca Power'ı da Gamepower gamepowera laf etmiyorum bu modele ediyorum.

1080 monitörle hangisi daha iyi gider? Soğutması hangisinin daha iyi.

Hocam 1080p monitörle kullanacağım hangisi sizce?

İstersen FHD yerine HD kullan, DDR5 sistem var. 4060 Ti zaten teknoloji karti. DLSS 3.5, DLSS kare olusturma, daha az guc tuketimi, yeni mimari, gunumuze uygun.
Sahsen QHD kullanmayacagim, QHD ekran kartina gerek yok. 4060 Ti 8 GB zaten DLSS acip eski nesil devasa 3000 serisi kartlarini tokatlayip geciyorsa dusunmem.
DDR5 ve AM5 soket var. Tamamen yeni nesil, tamamen onu acik, tamamen gelistirilmeye hak kazanilmis.
Ryzen 5 7500F, Ryzen 5 7600 alternatifi.

Gamepower PSU degistirilir bir sure sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı